A hírlevél szolgáltatás megszűnt!
 
 


   Diversity-Fund Club
    MyTrafficValue
    Paidverts
    8bit Ltd

    Bitcoin faucet oldalak
    Electroneum
    Genesis Mining
    MinerGate
    Desktop Mining
Leírások
    Bitcoin jövedelem (magyarázat)
    Bitcoin bányászat (magyarázat)
    Ethereum (magyarázat)
    Ripple
    Kripto szótár - ÚJ
Biztonságos Tárolás
    Ledger wallet
Statisztikai eszköz
    Cointracking portfólió kezelő

    Bettingrunner
    DiversiTips - ÚJ

    Searchtrade
    Spare5
    MegaTypers

 
        
  A passzív jövedelemről általában  
 

Régóta foglalkozom passzív jövedelemforrások felkutatásával. Erre azután szoktam rá, hogy 2008. őszén hirtelen elszálltak a devizahitelek törlesztő részletei és egyik napról a másikra kiderült, hogy nem lesz elég a fizetésem a hónap végéig. Először kétségbeestem, azután nekiálltam a kutatásnak, mert bizony rá voltam kényszerítve. Az elején nagyon naiv voltam!

Az évek során bebizonyosodott, hogy nagyon nehéz megtalálni a valóban jó üzleteket, amelyek mögött nem csalók vagy egyéb kétes alakok állnak. Ha egy számaránnyal kellene kifejeznem, akkor kb. az interneten fellelhető pénzkereső weboldalak 98%-a egészen bizonyosan csaló, piramis- vagy más néven pilótajáték. Sokan ponzi-sémának is nevezik, ezt a kifejezést főleg külföldi oldalakon lehet megtalálni.

Ezen a blogon azzal a bizonyos maradék 2%-al foglalkozom, de nem kívánok senkit ezekre rábeszélni!!! Sőt! Súlyos pénzeket fizettem a tévedéseimért az évek során, mert bizony engem sem kerültek el a csaló weboldalak. Hazudnak azok a pénzkereső honlapok és hirdetések, melyek hirtelen, gyors meggazdagodást és stabil jövedelmet ígérnek - akár életre szólóan!
Szerencsére a porlasztásos módszerrel sikerült jól kezelnem a kockázatot, de mégsem ajánlom senkinek hogy kipróbálja a netes cégeket. Ha mégis, akkor csak olyan pénzt szabad rászánni, aminek az esetleges elvesztése nem okoz problémát.
Mert ebben az "iparágban" semmi sem biztos, csak az, ami már megérkezett az elektronikus pénztárcába!

A Netinvestportál nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! Az ismertető cikkek az adott weboldalak objektív szemszögből készült elemzései, ezért nem minősülnek sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!
           
 


  Chat Szabályzat

 KÖVESS MINKET
 
 
Copyright © 2012-2019 Netinvestportal | Tudnivalók | Kontakt | Partnerek | Jótékonyság | Sitemap
 
eXTReMe Tracker