banner

Érdekes élményben volt részem ma délután. Elém került egy honlap bannere, ami ismerős volt. Rákattintva egy látszólag teljesen ismeretlen honlapra tévedtem, csak a név volt ugyanaz: 8bit.ltd.

8bit ltd

Kiderült, hogy ez az a kripto bányász cég, ahova évekkel ezelőtt befizettem és amiről szépen elfeledkeztem, de időközben teljesen kicserélték a weblap grafikáját. Így két év után sikerült belépnem a fiókomba, ahol kisebb meglepetés várt 237$ értékben, BTC, DOGE és USD formájában. Az újabb dolog ami ezután következett az a kikérés volt, hármat indítottam és a háromból kettő instant módon teljesült, azaz a pénz perceken belül megérkezett. Kivétel a Dogecoin volt, ahol hibaüzenetet kaptam. Ezután felvettem a kapcsolatot a chat ablakban egy supportossal, aki felvilágosított, hogy januárban lesz visszakapcsolva a dogecoin kifizetés technikai okokból. Sebaj, abból volt a legkevesebb. A bányászati csomagok változatlanok, de van néhány újabb opció, mint például a Magic Mechanism. Erről és a többiről is fogok még írni nemsokára, mert ez a cég megér egy misét ezek szerint, végül is egy 2017. óta működő honlapról beszélünk.

És itt még nem ért véget a meglepetések sora. Korábban már tagja voltam a 8bit Telegram csatornájának, most oda is becsekkoltam újra (mivel nem nagyon használom a Telegramot). Itt pedig mindenféle bónuszokat sikerült begyűjtenem, többek között a PSE coint, ami a 8bit saját stabilcoinja. Merthogy időközben azt is kifejlesztették. Így most már nemcsak dogecoinban, hanem PSE coinban is lehet bónuszokat szerezni a Telegram csatornán.

Azt hiszem mára ennyi elég, hamarosan folytatom.

Translate »