A SPACAD átalakult, elindult az Axioma

Spin for free BNB!

Amikor 6 hónappal ezelőtt elindult a SpacAd tesztüzeme, akkor sokan érdeklődtek és regisztráltak. Volt akinek sikerült annyi pénzt gyűjteni, hogy ki is tudta venni az egyenlegéről. Aztán mindenféle hírek érkeztek, illetve nem érkeztek, szóval volt egy kis kuszaság a program indulása körül. Nem is nagyon követtem, mert elvesztettem a fonalat. Majd aztán március 10-én érkezett az információ az indulásról. Erről szól ez a poszt, így akit nem érint, nyugodtan tekerjen tovább.

Elöljáróban annyit, hogy újra kell regisztrálni, mégpedig ugyanazzal az emailcímmel, mint amit az első verzióban használtál. Ráadásul két helyen is fiókot kell nyitni. Az egyik hely maga a weboldal, a másik egy online tárca, amit a Chrome böngészőben kell a bővítmények közé felrakni. Ha mindezekkel megvagy, akkor még egy Google formot is ki kell tölteni a korábbi SpacAd fiókod adataival, mert ennek alapján migrálják onnan a coinjaidat. Haladjunk sorban!

Axioma kezdőlap

Első lépésként itt kell fiókot nyitnod: AXIOMA LIFE
Miközben töltöd ki az adatokat van egy olyan sor, hogy idézem: „First three letter of the city on my native language” vagyis az anyanyelveden a város szó első három betűje. Próbálgattam minden módon, ékezettel, anélkül, kisbetű, nagybetű, stb. Egyik sem volt jó neki. Végül a Balatonföldvár szót elfogadta. Hogy milyen megfontolásból, azt azóta sem értem, de mivel nem címet kért, így tök mindegy is. A telefonszámot +36-al kell kezdeni. Miután ezen átrágtam magam, érkezett egy verifikáló email, amire kattolni kellett. Máris aktív lesz a fiók.

Második lépésként csinálj egy walletet a Chrome böngészőben, bővítményként, és tűzd ki a jobb felső sarokba. Katt ide: OVG WALLET
Az üzlet az OverGold tokent azaz OVG-t fog használni a kifizetésekre.

Itt azért álljunk meg egy pillanatra! Rákerestem erre az OVG tokenre, de semmit nem találtam. Oké, a walleten belül kiírják, hogy 1,1$-t ér, na de melyik tőzsdén? Végignéztem a token white paperját, kerestem a smart contractját a CoinmarketCap-on, a blockchain explorerét, de nem sikerült kiderítenem semmit. Annyit látok, hogy az OVG walletben lehet USDT-t swapelni OVG-re, de jelen állapotban óva intenék bárkit attól, hogy OVG-t vásároljon! Addig, amíg nem derül ki egyértelműen, hogy mi ez a token, addig egy fillért nem szabad költeni rá!

Harmadik lépésként ki kell tölteni az alábbi formot, a korábbi SpacAd fiók adatokkal: Kattints ide!
Hát itt már voltak gondjaim, mivel fejből nem tudtam minden adatot. Mindegy, ha az emailcím stimmel, akkor elvileg migrálni fogják a fiókot.

Itt tartunk most, más tennivaló egyelőre nincs!

Korábbi cikkek:
https://www.netinvestportal.com/blog/spacad-kesik-az-eles-indulas/
https://www.netinvestportal.com/blog/spacad-reklamnezes-usdtert/

Translate »