AI Performance fejlemények

Spin for free BNB!

Az alábbi üzenetet tette közzé az AI Performanceot működtető társaság, még szeptember 24-én. Hogy elhiszem-e? Eddig is voltak kétségeim, hogy a cég a helyzet magaslatán van-e az üzletmenetet illetően. Nem vagyok biztos benne, hogy lesz folytatása, és jelenleg a honlap sem elérhető, de a remény hal meg utoljára. Néhány héten belül ki fog derülni:

„🌐Kedves közösség🌐

Szorgalmasan dolgoztunk a megoldáson és tárgyaltunk az érintett féllel a weboldalhoz való hozzáférés visszaszerzéséről, de sajnos ez nem hozott olyan eredményt, amelyet elfogadhatónak tartottunk.
Következésképpen kénytelenek vagyunk a második lehetőséget követni, amely magában foglalja az újraindítást egy új webhelyen: AI Performance 2.0.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez jóval több időt vesz igénybe, mert közben továbbra is kezeljük a hirdetéseket, amelyek jelenleg központosítva vannak. Folyamatban van a csapatunk átstrukturálása, hogy olyan képzett fejlesztőt találjunk, aki képes egy robusztus és felhasználóbarát webhely létrehozására, amely képes megfelelni a 2.0-s verzió megnövekedett felhasználói terhelésének, és megbirkózik az előre nem látható kihívásokkal.

Továbbá nem áll rendelkezésünkre az aiperformance.business adatainak 100%-a, és az új adatok átvitele és frissítése némi időt vesz igénybe. Valójában egy része a korábbi fejlesztő birtokában maradt, aki megzsarolt minket.
Az alábbi lista felvázolja a legkritikusabb adatok egy részét, amelyek valós időben a birtokunkban vannak, vagyis azokat folyamatosan rögzítjük:

  1. Az Ön befizetései: A platformon végrehajtott összes befizetést valós időben rögzítjük, és az Ön e-mailjéhez kapcsoljuk.
  2. Kivételek és TRC20 címek: Továbbra is megvan a nyilvántartásunk az összes kifizetésről (kivéve a 2023.08.29. óta függőben lévőket, amelyek a 2.0-s verzióban hozzáadódnak a pénzvisszatérítéshez).
  3. A befektetése óta generált összes pénzvisszatérítés
  4. Az ajánlási rendszer, beleértve az összes szintet és a különböző leányvállalatokat, valamint a kapcsolódó jutalékokat.


A lényeges információk többsége a birtokunkban maradt, valós időben frissítve. Nyugodjon meg, minden úgynevezett „hiányzó” nap elszámolásra kerül. Ha befizetett, a dátumtól függetlenül, mivel ezeket az adatokat valós idejű nyomon követjük, azt figyelembe vesszük a 2.0 webhely indításakor, és a generált pénzvisszatérítéssel és a hivatkozott leányvállalatokon keresztül szerzett jutalékokkal együtt elérhető lesz. Semmi sem marad figyelmen kívül.

Elnézést kérünk a késedelemért. Ahhoz azonban, hogy továbbléphessünk a második lehetőség mellett, és egy vadonatúj weboldal elindítása mellett döntsünk, meg kellett győződnünk arról, hogy nincs más lehetőség. Ez egy hatalmas feladat, több hétig tartó. Türelmüket kérjük, mert a fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Eredményeinket tekintve jelentősen túlléptük a 30%-os határt, és közelítünk a 35%-hoz. Pusztán azért tartózkodtunk ezen információk közlésétől, mert a jelenlegi helyzetre tekintettel Ön elsősorban az AI Performance újraindítását és a pénzkivonások újraindítását várja.

AI Performance team

Translate »