Spin for free BNB!

Néhány olvasóm, akivel időnként levelezek, hiányolta a Bavarsisról szóló friss híreket. Az ok amiért ritkán foglalkozom vele, hogy nem élvezi teljesen a bizalmamat a projekt. Hozzá kell tennem, hogy eddig semmi okot nem adtak az óvatosságra – kivéve a magas profitot. Ez engem mégis mindig óvatosságra int, és minél nagyobb kockázatot érzek, annál kevesebbel szállok be. Mindezek ellenére ma reggel kaptam először USDT kifizetést tőlük úgy, hogy tegnap este indítottam a kikérést ami ma hajnalban meg is érkezett.

Bavarsis arbitrage

Ez megnyugtató fejlemény, mert másoktól is ezt hallottam, hogy nagyon gyorsan kifizették őket. Mindeközben sorra nyitják az irodáikat a világ számos pontján Szingapurtól Portugáliáig. Ezekről rengeteg infót találni a Bavarsis hivatalos Telegram csoportjában.
A projekt szép csendesen működik, igyekszem minél előbb profitba kerülni, mert utána már kockázat nélkül építhetem az üzletet.

Röviden, a Bavarsis egy arbitrázs kereskedő robot honlapja. Meghatározott időre lekötött betétekkel lehet pénzt keresni vele, de a lekötés a 2. hét végén már akár fel is oldható, magyarul ki lehet szállni belőle. Bővebb információt az alábbi írásomban találsz róla.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »