Spin for free BNB!

Amikor először írtam a Bavarsisról, még nem gondoltam, hogy ennyire komollyá válik. Május 10-én léptem be először és azóta követem a Telegram csatornájukat. Rendszeresen kapunk hírt újabb irodák nyitásáról Ázsiában, de Európában is.
Mindeközben a Cryptobox csomagkínálatot is fejlesztették, sőt egy saját stabilcoin kibocsátással is „fenyegetőznek”. Ezzel kapcsolatban itt a közlemény:

Készülünk egy saját stablecoin piacra dobására is, amelyet teljes egészében FIAT alapok támogatnak, és rendszeres ellenőrzésen esnek át, hogy biztosítsák megbízhatóságát és jogszerű használatát a különböző országokban. A tervek szerint az EU-ban engedélyeztetni kell, utána az Amerikai Egyesült Államok és Ázsia jön a következő pénzügyi év elejére.”

MICA szabályozás

A projekt azonnal reagált a MICA szabályozás alá eső stabilcoinnal – az USDT-vel – kacsolatban is. Mint megtudtuk, az USDT vezetője úgy nyilatkozott, hogy egyelőre nem szándékoznak a MICA szabályozása alá kerülni. Ez azt jelenti, hogy 2024. július 1-től az EU-ban nem lehet USDT-vásárolni, konvertálni. Kizárólag eladni vagy spot kereskedésben váltani lehetséges pl. a Binance tőzsdén is. Természetesen még változhat az USDT-t kibocsájtó cég gondolkodása, de addig is szükség van áthidaló megoldásokra.
Emiatt a Bavarsisnál már jobban ajánlott az USDC (BEP20)-at használni cryptobox vásárlásra, mint USDT-t.

Bavarsis wallet

A Bavarsis tehát zavartalanul működik, az átállás nem okoz gondot, főleg amiatt, hogy az USDT-n kívül több más kriptopénzzel is lehet náluk vásárolni, pl. BTC, ETH, LTC, SHIB, MATIC, DOGE, TON, RIPPLE, BNB, NOT, USDC (BEP20 és ERC20).
A projektet a kockázatkezelési stratégiám alapján továbbra is a kockázatos kategóriába sorolom, ennek megfelelően menedzselem az itt elhelyezett tőkét.
Eddig két alkalommal indítottam kivonást USDT-ben, mindkét alkalommal pár órán belül megérkezett a kripto a walletembe.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »