Spin for free BNB!

Több éve tagja vagyok egy Tron poolnak, ahol TRX-et lehet stakelni. Évekkel ezelőtt – 2021. augusztusában helyeztem el ott 2160 TRX-et és időnként be szoktam lépni, hogy kivegyem a stakelt coinokat. Szeretem az olyan jövedelmet, amihez semmit nem kell csinálni, csak várni. Ez nem lustaság, hanem praktikum.

CrystalStaking

Igazság szerint elfelejtkeztem az oldalról, de tegnap ismét beléptem és indítottam egy kikérést. Kíváncsi voltam, hogy vajon működik-e még. Ma reggelre érkezett meg a walletembe a TRX, tehát a honlap még mindig megbízhatóan üzemel.

Lényeg a stabilitás

Hogy miért működik még mindig, annak több oka van. Egyrészt azért, mert valóban stakelés történik, és nincs semmi csalás a dologban. Másrészt 5.7% az APR, azaz az éves visszaosztás. Ez tehát egy lassan, de folyamatosan és biztosan termelő lehetőség. Ebből senki nem lesz milliomos, de nem is ez a cél. Az a cél, hogy stabil, megbízható rendszer működjön, amiből évekig lehet profitálni. Úgy gondolom, hogy ezzel az APR-el évtizedekig elmegy ez a pool.

Nem mellékesen a lekötött TRX-et bármikor ki lehet vonni, csupán annyit írnak, hogy ez maximum 72 órán belül megtörténik, amennyiben valaki úgy dönt, hogy befejezi.

Belépéskor a képernyő tetején lefut egy 10 másodperces reklám, ezután lehet a Member Area gombra kattintva eljutni a dashboardra. Ott a piros kártyán szereplő plusz jelre kattintva lehet a poolban TRX-et elhelyezni. Minimálisan 50 TRX küldhető be, és ez további 0.3 TRX-be kerül, mivel van ennek egy díja. A TRX amúgy elég jól áll, hiszen közel van a mindenkori legmagasabb szintjéhez ami 0.17 USD volt. Jelenleg 0.14 USD környékén jegyzik, szóval nem egy rossz coin.
Ha meg akarjuk szüntetni stakelést, akkor a mínusz gombra kattintva tehetjük meg.

Csatlakozni az alábbi linken lehet!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »