Hogyan tudsz egyszerűen dogecoint bányászni? Mutatjuk.

Pár hete találtam ezt az egyszerű kis weboldalt, aminek a segítségével naponta 0.02 dogecoint (DOGE) tudsz bányászni. Nem kell hozzá befizetni, de ha akarsz akkor vehetsz újabb csomagokat, mert alapból a program ingyenesen biztosít 40 GH/s bányászkapacitást. Viszont ha összegyűjtesz 30 DOGE-t, akkor upgradelni tudod a fiókodat és növelni tudod a bevételedet. A minimális limit a pénz kivonásához 0.025 DOGE, tehát két nap után már tudnál indítani pénzkivonást. A tranzakciós költségek miatt ezt azonban nem javaslom naponta, legfeljebb havonta egyszer. Ha 30 napig nem lépsz be a fiókodba, akkor felfüggesztésre kerül.

Dogeworld

Mi kell hozzá?
regisztrálni egy fiókot (a dogecoin tárcaszámoddal)
– beállítani egy jelszót
– rá kell kattintani a START MINING feliratra
– várni 29 napot és belépni a fiókba
– kiutalni a DOGE-t, vagy gyűjtögetni az upgradehez

Én kíváncsiságból egy kiutalást indítottam, ami azonnal meg is érkezett kb. 1 perc alatt, tehát a kifizetés működik. Amúgy, a kifizetések online nyomon követhetők a dashboardon, ott is látszik, hogy él az oldal.

A rossz hír – gondolom észrevetted – hogy ez a napi 0.02 DOGE nem valami sok, ráadásul sietned is kell a fióknyitással, mert van egy számláló a kezdőlapon, ami 3,5 nap múlva lejár.
Időközben módosítanom kellett ezt a cikket, ugyanis a böngészőm nem jól működött. A számláló a Black Friday akció végét jelzi, ugyanis most kedvezményesen lehet bányászati csomagot vásárolni DOGE-ért. 30-80000 DOGE közötti bányászati tervek vannak, melyek 365 napig működnek, természetesen meg lehet nézni részletesen, hogy melyik csomag mit tud. A terveket a dashboard alján találod.


A Netinvestportal nem valósít meg befektetési tanácsadást, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért ez nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »