Elkezdődött az IMPT token ICO-ja

Spin for free BNB!

A kriptopénzek piaca veszített a múlt hét elején kialakult lendületből, amikor több kriptopénz is megpróbált rallyzni. Az emelkedő trend azonban később veszített a lendületéből, ahogy azt a Bitcoin esetében is láthattuk, amely sajnos elvesztette a 20000 dolláros szintet és jelenleg is csak a 19300$-os szint környékén jegyzik.

A piacot fenyegető bizonytalanság ellenére néhány érmét érdemes megfontolni, mivel potenciálisan új csúcsokat érhetnek el. Ezek közé az érmék közé tartozik az IMPT és a TAMA. A TAMA-val az előző cikkeinkben már foglalkoztunk. Érdemes megjegyezni, hogy a TAMA első kibocsájtásakor 0.01$-ért lehetett hozzájutni és a múlt héten 0.19$-ig futott fel az árfolyam. Ott nagyon sokan nyereséggel szálltak ki (eladták tokenjeiket), aminek következtében jelenleg 0.043$ környékén mozog az árfolyam. Mivel a TAMA a közeljövőben még több nagyobb tőzsdén kerül bevezetésre, várhatóan emelkedni fog az értéke. De foglalkozzunk kicsit az IMPT-vel.

IMPT token

Az IMPT egy új kriptopénz, annyira új, hogy csak a napokban indult az első kibocsájtás (ICO), de ez nem akadályozta meg abban, hogy a következő robbanás előtt álló kriptók közé soroljuk. Bár a kriptó még nem kapott masszív közösségi támogatást, egyedülálló felhasználási módja miatt az egyik legjobb kriptó, amibe érdemes beszállni.

Az IMPT projekt a blokklánc technológiát használja a szén-dioxid-kibocsátás problémáinak kezelésére. A projekt leegyszerűsíti a szén-dioxid-kreditek folyamatát, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szén-dioxid-krediteket NFT-vé alakítsák.

Az IMPT egy zöld kriptopénz, mivel a blokklánc technológiát használja fel az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére. E képességének köszönhetően ideális érme a környezettudatos befektetők számára.

A potenciálját tekintve az IMPT az elkövetkező hónapokban akár 50-100-szorosára is robbanhat.

Az IMPT jobb alternatíva, mint más zöld kriptók, például a PowerLedger és a SolarCoin. Emellett környezettudatosabb, mint a legtöbb proof-of-stake érme. Az IMPT az Ethereum blokkláncon fut. A fúzió után az Ethereum energiafogyasztása 99%-kal csökkent, és mivel az IMPT ezen a hálózaton fut, ez tovább növeli a környezetbarát jellegét.
Olyan ismert cégek is csatlakoztak hozzájuk mint pl. Apple, Microsoft, Adidas, Virgin és Hugo Boss, de a tervek szerint több ezer másik cég lesz a partnerük a közeljövőben, hiszen a környezetvédelem egyre inkább előtérbe kerül, mint mainstream elvárás.

Az IMPT token jelenleg előértékesítés 1. fázisában van amely október 3-án kezdődött, és már több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze. Az előértékesítés felső határa 10,8 millió dollár, ami 600 millió IMPT tokennek felel meg. A jelenlegi ár 0.018$, tehát ennyiért lehet egy tokent megvásárolni és 1. fázis november 25-én lezárul. A 2. fázis december 1-én indul, de akkor már 0.023$-ba kerül majd egy token, míg az ezután következő 3. fázisban már 0.028$-ba.
A 3. fázis lezárultával a token a tőzsdére kerül és, bár nem lehet biztosat tudni az árfolyam alakulásáról, de az IMPT olyan területen nyújt újdonságokat, hogy borítékolható a nyereséggel kecsegtető profitálás.

Az IMPT token meg lehet vásárolni Metamaskon keresztül ethreummal vagy USDT-vel, úgy hogy a token weboldalát közvetlenül hozzákapcsoljuk a metamask tárcához. Kattints ide a további információkhoz.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »