Spin for free BNB!

Egy héttel ezelőtt csatlakoztam és indítottam el az Octobits alkalmazást a Telegram applikációban. Ahogy előző cikkemben részletesen leírtam, ez egy automata kriptokereskedési eszköz, aminek a kezelése és elindítása pár kattintással történik. Az elmúlt egy hét tapasztalatairól fogok most beszámolni.

Vizsgálati szempontok

Minden, számomra új projektet egy próbafeltöltéssel szoktam indítani és az első egy hét után szoktam dönteni a folytatásról vagy megállításról (ha van olyan lehetőség). Több szempontból is vizsgáltam az Octobitset, nem feltétlenül szakmai, inkább felhasználói szemszögből.

Az első, amitől megnyugodtam kicsit, hogy nincs napi 3-6% profit, amit több helyen is láttam kiírva. Ha így lenne akkor most minimum 21% profitnál tartanék egy hét után, és kissé aggódva figyelném a kockázatos kereskedési tranzakciókat. Helyette ezt látom:

Octobits profit

Tehát hét nap alatt 8% profit keletkezett az egyenlegemen, ami figyelembe véve az ingadozásokat akár olyan 30%-ot is jelenthet egy hónap alatt! Ez is rendkívül magas, de mégsem verdesi a plafont, ami számomra megnyugtató, mert a magas profit magas kockázattal is jár. Minden nap figyeltem az egyenlegem állását és volt olyan nap, amikor csökkent a tőkém. Ez annyit jelent, hogy aznap nem volt profit, sőt veszteségem keletkezett. Másnap aztán visszajött a hiány.

A második számú szempont a folyamatos kifizetések megléte. Erre az Octobits chatben találtam különböző felhasználóktól származó screenshotokat, melyek igazolják, hogy az Octobits fizet. Minden tranzakció TRC20-as USDT-ben történik kizárólag. Nem nagyon láttam elégedetlen hozzászólásokat a chatben. Ezt is tehát ki lehet pipálni egyelőre.

A harmadik szempont a projekt háttere. Hát, talán ebben vagyunk a legjobban elmaradva. Annyit látok, hogy az Octobits hivatalos Telegram News csatornája 2023. november 16-án lett létrehozva. Az első bejegyzésükben leírják, hogy évek óta tevékenykednek a kriptopiacon és nem ez az első startup projektjük. Fejlesztők, hírelemzők, technikai elemzők, kockázatkezelők és könyvvizsgálók alkotják és működtetik ezt a rendszert. Azt is elmondják, hogy a projekt a befizetéseknél és kifizetéseknél keletkező díjakból tartja fenn magát. Ugye befizetéskor rögtön levonnak 10%-ot, kifizetésekor is ugyanennyit. Tehát az Octobits összesen 20% jutalékot rak zsebre, mert a kereskedés közben nem vonnak le semmit. Minden egyes cent a kereskedésből rákerül a belső egyenlegünkre.

Mindezek alapján úgy döntöttem, hogy a kezdeti befizetésemet megnövelem ugyanannyival. Hogy mennyi az annyi, az tulajdonképpen egy maximum három számjegyű összeg lesz, mert többet nem merek kockáztatni.

Korábbi cikkem a témában: Octobits teszt kereskedés


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »