OCTOBITS – trading bot kereskedési teszt

Spin for free BNB!

Pár napja tesztelek egy számomra új, a Telegram alkalmazásban működő kereskedési robotot. A neve OCTOBITS trading bot és egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele. Bár ez a néhány nap kevés arra, hogy jól kiismerjem, azonban ennél a robotnál bőven el vagyunk látva háttérinformációkkal. Az eddigi eredményei is meggyőzőek. Mindezek ellenére a magas profitszázalék miatt nem fogok sok pénzt rászánni, a profitból viszont hamar fel tudom építeni az újabb pénztermelő lábat.

Átlátható kereskedés

Az első és legfontosabb számomra, hogy háttérinformációkat gyűjthessek arról, hogy valós-e a kereskedés, vagy sem. Az Octobits el van látva három csatornával is, pl. NEWS, TRADING és Octobits chat. A NEWS-ban információkat olvashatsz a projektről, a TRADING-ben láthatod az éppen aktuális tradeket (nyereség, veszteség, státusz, stb.) Az Octobits Chatben pedig a többi felhasználóval illetve a supporttal csetelhetsz. Ezeken folyamatosan lehet követni a kereskedési adatokat, és rögtön kiderül, hogy valós kereskedésen alapulnak a számok.

De mit is tud az Octobits?

1️⃣ A bot automatikusan dolgozik, nem kell semmit csinálni. Napi 60-100 kötés van.
2️⃣ A bot napi 2-6% profitot termel, ami meglehetősen soknak számít.
3️⃣ A kereskedés bármikor megszakítható, a tőke bármikor visszahívható.
4️⃣ A bot 2023. decembere óta működik sikeresen.
5️⃣ A bot 20 USDT (TRC20) befizetésével indítható. Befizetéskor 10% díjat levonnak.
6️⃣ A legtöbb kérdésedre választ találsz a FAQ szekcióban.
7️⃣ A kezdéshez csak ide kell kattintanod!

Octobits trading bot

Kereskedés indítása

Annyira egyszerű az egész, hogy nem nagyon kell magyarázni. A Telegram alkalmazásban a MY ACCOUNT / TOP UP menüpontba kell belépni, ott kimásolni a megadott walletszámot és TRC20-as USDT-ből beutalni minimum 22 USDT-t, mivel 10%-ot rögtön levonnak a projekt működtetésére. Amint beérkezik az utalás, a kereskedés automatikusan elindul és egészen addig megy, amíg meg nem állítjuk a STOP TRADING gombra kattintva. Ezután a tőke azonnal kivonható.

Nyereség-veszteség arány

Mint minden kereskedésben, itt is vannak nyereséges és veszteséges kötések. Ezek aránya naponta változik, de a nyereséges kötések bőségesen fedezik a veszteségeseket.
És még egy fontos dolog: a profitot mindenkinél azonnal visszaforgatják a kereskedési összegbe, tehát a következő kereskedés már az emelt összegű tőkével történik., a kamatos kamat elvén. Ez folyamatosan gyorsuló növekedést jelent a tőke tekintetében, azonban nem szabad kapzsivá válni. A befizetett tőkét minél előbb ki kell vonni és csak a profittal szabad itt játszani. Elvileg 15-30 nap alatt ez megtörténhet, tehát nem kell sokat kockázatban tölteni.

Összegzés

Mindent összevetve ez egy jövedelmező projekt lehet, amennyiben észnél vagyunk és minél előbb kivonjuk a befizetett tőkét. Utána már a profitból lehet játszani vele, mert minden USDT ajándék lesz! Én ennek szellemében kezdtem bele, és mindenki másnak is ezt javaslom, aki részt vesz benne. Ha jól számoltam, a kamatos kamat miatt akár 30 napon belül megvalósítható ez a terv!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »