Spin for free BNB!

A tegnapi napon egy érdekes levél jött a TLC-től, amiben az ellenük szóló vádakra reagáltak, miszerint nincs is tőkebiztosításuk a LIGA biztosítónál. Egy terjedő emailre hivatkoztak, ahol felbukkant ez a vád, illetve, hogy ezzel vezetik meg a tagságot. Aztán a mai napon aztán egy magyar csoportban olvastam egy levelezést, ahol egy magyar ügyfél (gondolom hogy az) vette a fáradságot és írt a biztosítónak, hogy erősítsék meg az infót vagy cáfolják.

A levelezésből az tűnik ki, hogy a TLC Trading AI nem rendelkezik a korábban hivatkozott biztosítónál semmilyen tőkebiztosítással. Most tehát van egy állítás és van egy cáfolat a kezünkben. 1:1 az állás. Mivel mindig a saját kutatást részesítettem előnyben, még akkor is ha látszólag megdönthetetlen bizonyítékok vannak, ezért én magam is felvettem a kapcsolatot ezzel az örmény biztosítótársasággal.

Jelenleg ott tartok, hogy az adataimat továbbították a support megfelelő osztályára, és várom, hogy megkeressenek emailben. A végére fogok járni ennek a dolognak, mert szeretnék abszolút tisztán látni. És természetesen mindenről be fogok itt számolni, akár pozitív, akár negatív eredmény lesz.

Translate »