Spin for free BNB!

A június a megszokott, nyári hónapokra jellemző szolidabb eredményt hozta a TLC-nél is. Ők maguk is elismerték a havi hírlevélben, hogy a júniusi 12.75% kissé eltér a megszokott számoktól. de nincs ezzel semmi baj, mert van viszonyításom más projektekhez, ahol hasonló arányban csökkent a havi nyereségem.

TLC Trading AI júniusi profit

A TLC Trading AI csapata most azt írja, hogy júliusra már jobb eredményeket várnak, ősztől pedig még jobbakat. Ez teljesen érthető, hiszen a piaci szereplők is nyári szabadságra mennek, ilyenkor mindig pang a piac. Nekem semmi bajom ezzel a szolidabb profittal sem, a lényeg hogy nem mínuszos. Számoltam vele, hogy nem az uborkaszezonban lesznek kiemelkedő kötések.

Új díjstruktúra

Július 1-től kezdve 2%-os biztosítási díj kerül felszámításra minden csomagvásárlásra. Ez a díj közvetlenül kapcsolódik a Liga Biztosítótársasággal való partnerséghez, amely biztosítja, hogy minden betét mostantól biztosítva van a lehetséges veszteségek ellen, kivéve háborús eseteket. Ez a biztosítási díj páratlan biztonságot és védelmet nyújt.

Mindenki, aki jelenleg pénzt tart a belső egyenlegén, 2%-os jóváírást kap. Ez a jóváírás kompenzálja a biztosítási díjat, és biztosítja a méltányosságot az átmenet során.

A TLC Trading AI teljes elemzése itt!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »