Spin for free BNB!

Megérkezett amire vártunk!

A várakozásnak vége! Megvalósult a stratégiai partnerség a TLC Trading AI és a LIGA biztosító között. A LIGA INSURANCE Örményország legnagyobb biztosítótársasága, amely a biztosítási szolgáltatások széles skáláját nyújtja magán- és jogi személyeknek a kockázatok széles köre elleni védelem érdekében. A Társaság 2008. májusában alakult RGS ARMENIA néven. Az örmény biztosítási piacon működő társaságok közül elsőként a Társaság 2011-ben megkapta az ISO 9001:2008 megfelelőségi tanúsítványt a világhírű Moody International cégtől. 2022-től a Társaság neve LIGA INSURANCE-ra változott. A társaság jegyzett tőkéje 4.5 milliárd dram (10.8 millió USA dollár) – ebben a mutatóban a társaság piacvezető.

Június 10-től egy átfogó biztosítás minden lehetséges veszteséget fedez (beleértve a hacker támadásokat is), a háború okozta károk kivételével, így a befizetések védve vannak az előre nem látható körülményektől. Ez a megoldás egyedülálló a kriptopiacon, a TLC tudomásom szerint az egyetlen olyan kriptós cég a világon, amely ilyen átfogó biztosítást kínál. A tanúsítvány hamarosan felkerül a cég hivatalos dokumentumai közé is! A jövő héttől pedig már a walletben megjelenik minden egyes befizetés után a biztosítási licensz.

Az alábbi képen látható a biztosítási licensz, ami a TLC és a LIGA között köttetett.

TLC Trading AI biztosítási licensz

A másik nagyszerű hír, hogy a TLC Trading AI leszerződött a Mastercard céggel, és néhány héten belül elindítják először a virtuális, majd kicsit később a fizikai MC kártyát. Mindkét kártya beregisztrálható lesz az ApplePay és a GooglePay mögé, így mobiltelefonnal is lehetséges a vásárlás bárhol a világon. A kártya kiváltása nem lesz ingyenes és havi díja is lesz, de ezekről majd a későbbiekben kapunk tájékoztatást. Azonban azt tudni kell, hogy a Mastercard alaposan megválogatja, hogy milyen cégekkel szerződik. Egy kétes hátterű társasággal biztos, hogy szóba sem álltak volna, így nyugodtan kimondhatjuk, hogy minden jogi háttér biztosan rendben van a TLC-nél.

Azt hiszem, hogy ezután a két nagyszerű hír után a TLC-hez való viszonyulásom is módosul, hiszen a biztonság mindig fontos számomra. Eddig némi távolságtartással kezeltem a céget, ami a befizetésem mértékében nyilvánult meg. Most kicsit bátrabban fogok hozzányúlni a projekthez.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos tevékenység!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet, és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »