8BIT Ltd.

– komplex bányász weboldal többféle funkcióval
– minimum 20$-os bányászcsomagok
– a napi hozam változó és teljesen csomagfüggő
– a bányászat futamideje 1-60 hónap között választható
– a kitermelt pénz menet közben kikérhető és …
– a futamidő végén a csomag árát egyben visszaadják

Fizetési módok:
– Perfect Money
– Payeer
– bitcoin és még vagy 30 féle coin
– dogecoin
– PSE coin

8bit ltd

Általános dolgok

A honlap 2017-ben indult, amelynek tulajdonosa a Pixel Softworks Engineering Ltd. Szoftverfejlesztéssel, marketinggel és blockchain technológiák kutatásával és fejlesztésével foglalkoznak 2010. óta. Az indulással egyidőben megnyitottak három fiókirodát is, három különböző országban, később pedig még két újabbat. Az alábbi országokban vannak irodáik: British Virgin-szigetek, Egyesült Arab Emírségek, Seychellesi Köztársaság, Szingapuri Köztársaság, és Ausztrália.
Központi telefonszámuk: +381 21 4872 303.

A társaság a fellelhető információk szerint háromféle tevékenységet végez:
– ígéretes kriptovaluták analízise és bányászata 8BIT algoritmusok segítségével
– a 8BIT által analizált ígéretes kriptovaluták tömeges vásárlása alacsony áron, 8BIT algoritmussal
– Bot-trading – 8BIT algoritmusok segítségével egy tévedhetetlen félautomata üzemmódban

Ha ennél is többet szeretnél megtudni, akkor minden céges információ fellelhető az About Us aloldalukon, tehát ott bővebb adatokat, cégbejegyzéseket is találhatsz.

Működése

Kétféle üzemmódja van a 8BIT-nek. Egyrészt a hagyományos internetes elérhetőség a honlapjukon, másrészt két komoly Telegram csatorna. Bármelyik módon lehet használni a 8BIT-et, de a két Telegram csatorna közül az egyik csak arra szolgál, hogy a céges információkat, fejlesztéseket közöljék, míg a másik csatornán (8bit ltd. Official Bot) a webiroda nyílik meg. Egyedül itt van lehetőség részt venni az ingyenes szekció napi bónuszaiban (Dogecoin), illetve korlátlan számú egyéb játékban, amikkel PSE coint lehet szerezni. A hagyományos weboldalon a rengeteg információ mellett megtalálhatóak a bányászati csomagok, melyekből jelenleg három fő csoport rendelkezésre, azokon belül pedig alcsomagok:
– Magic Mechanism – 1-60 hónap contract
– Progressive Extra – 1-60 hónap contract
– Secret Rooms

8bit magical mechanism

A Magic Mechanism és a Progressive Extra bányászati csomagja teljesen egyformák, azonban ha a Magic módot használjuk, akkor lehetőségünk nyílik a csomag lejárta előtt visszakérni a csomag árát, plusz természetesen az addigi termelt pénzt is (ennek további feltételeit elolvashatod Magical Mechanism lap tetején). Ebből következik, hogy a Progressive módban erre nincsen lehetőség, ott ki kell várni a csomag lejártát és akkor rakják vissza a belső egyenlegre automatikusan, míg a termelést menet közben is megkapod és kikérheted, mindkét módnál.
Csomagvásárlás előtt kiírja felület, hogy mennyi lesz a termelt összeg.

Progressive extra

A Magic Mechanism módban a termelt összeget a Refill gomb segítségével hozzá lehet csapni az alapcsomaghoz, és akkor már a megnövekedett bányászkapacitással tudunk bányászni. A Progressive módban erre nincs lehetőség, ott minden visszaforgatás egy-egy újabb bányászcsomagot jelent.

Minden aktív bányászati csomag vásárlásakor bizonyos összegű XP-t kapunk, ami azért fontos, mert minél több XP-je van valakinek, annál többféle kedvezményben részesülhet, illetve megfelelő XP elérése után elérhetővé válik a fent említett harmadik út – a Secret Rooms. Erről azért nem fogok most írni, mert jelenleg még számomra sem nyílt meg a lehetőség, hogy alkalmazzam.

Érdekességek

Napi kamat az egyenlegen – ha csak simán pénzt tárolsz a belső egyenlegen, akkor az összegtől függően kamatozik. Ha a 8bit-en tartod a pénzeszközöket, akkor heti rendszerességgel kaphatsz egy rendszeres növekményt. Egyszerűen azzal, hogy több mint $100 az egyenleged bármely elektronikus valutában, naponta 0,001-0,1%-os kamatot kapsz az összegből (a nagyságától függően), és ezek a napi bónuszok hetente egyszer jóváírásra kerülnek a számlád egyenlegén, így ez a kumulatív bónusz akár 0,7% is lehet, feltéve, hogy az egyenleged nem csökken a hét folyamán.

PSE coin – a 8BIT saját coinja, amit a cég nevének kezdőbetűiből alkottak. A Pixel Softworks Engineering coin (PSE), amely egy stabilcoin tehát a dollárhoz van igazítva az árfolyama: 1$=100.000 PSE. Használható a belső egyenlegen, vásárolható, átváltható dollárra, nyerhető a Telegram csatornán és ha PSE coinnal indítunk bányászati csomagot, akkor 10% PSE bónuszt írnak jóvá a termeléshez.

Telegram csatorna – mint említettem, ez egy komoly kiegészítő lehetőség a programhoz, amivel napi szinten jelentősen növelhetjük a bevételt. A DOGE és PSE állomány jelentős mértékben tud gyarapodni a 8bit ltd. Official Bot napi használatával, akár aktív bányászati csomag nélkül is. A képen is látszik a Mini Games, ahol PSE coint szerezhetsz és a Daily Bonus, ahol 24 óránként egy alkalommal Doge-t kaphatsz. A Mini Gamesben folyó játék PSE coinba kerül, naponta többször is lehet használni, de többet is lehet szerezni, mint amibe a játékban való részvétel kerül.

8BIT telegram

Ha kedvet kaptál ehhez az egyedülálló programhoz, próbáld ki ingyenesen a Telegram alkalmazását.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy weboldal szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

8bit 8bit ltd bika piac bitcoin blockchain poker btc cbx cloudmining cropbytes D2T dash2trade doge dogecoin dogeworld dot dash EMC EMT eth ethereum ethermail game ICO IMPT token indy kdx kodexa korrekció kripto min mining morpher mosaic alpha mph mystery box nft novalus prime pse pse coin robotera staking stellar crystal tama tamadoge taro wrt

Translate »