A Hamster Kombat egy pár héttel ezelőtt indult, úgynevezett „TapToEarn” alkalmazás, amely kizárólag okostelefonon és azon belül a Telegramon működik. A Tap To Earn azt jelenti érintsd meg és keress (pénzt). Ezzel a módszerrel egy airdropban lehet részt venni, ahol a coin kibocsátása előtt összegyűjtött pontok alapján fogunk coinokat kapni. Népszerűségét jelzi, hogy néhány hét leforgása alatt 22 millió követője lett a Telegram alkalmazásnak. Előrebocsátom: nem kell befizetni semmit, ez egy airdrop!

Hamster Kombat coin

A legfrissebb hír, hogy a Gate kriptotőzsde június 17-én elővásárlásra listázza a #HMSTR coint. A plakáton még egy korábbi időpont – június 14-e – látható, de ezt közben kitolták három nappal későbbi időpontra. Ugyanez a helyzet a KuCoin tőzsdén is, ahol szintén meg lehet majd vásárolni bevezető áron a #HMSTR coint.

Aki komolyan vette a Hamster Kombat cikkemet egy héttel ezelőtt, mostanra tekintélyes mennyiségű pontot szerezhetett. Közben az is kiderült, hogy nem a Telegram applikációban megszerzett pontok száma alapján fognak #HMSTR coint airdroppolni, hanem az ugyanott kifejlesztett bányászkapacitás alapján. A bányászatot a megszerzett pontokból lehet fejleszteni, tehát nem kell befizetni semmit.
Érdemes tehát újragondolni a stratégiát, és minél több fejlesztést megcsinálni a MINE menüpont mind a négy témakörében. Aki még nem kezdte el, annak is érdemes belevágni, mert az airdrop még nem lett meghirdetve. Néhány nap alatt is messzire lehet jutni az applikációval.

Hamster Kombat lehetőségek
Translate »