A Honeygain bemutatása

 • teljesen passzív jövedelem
 • nem igényel pénz befizetést
 • 0-24 órában működik
 • a kihasználatlan szélessávú adatforgalmat értékesíti
 • maximális adatvédelem és titkosítás
 • egy kliensprogram végzi a munkát a háttérben
 • 10% bónuszt lehet elérni
 • nem szükséges továbbajánlani
 • 1 szintű ajánlói rendszer – 10% jutalék

Kifizetési lehetőségek:

 • Paypal
 • Metamask (a Jumptaskon keresztül JMP tokenben)

A Honeygain már nem volt ismeretlen előttem, még 2019-ben csatlakoztam ide, de mostanáig nem foglalkoztam vele. Mivel mostanában sokan keresnek olyan passzív jövedelmet, ahol nem kell pénzt áldozni, kézenfekvő volt, hogy írjak egy ismertetőt róla. Az biztos, hogy nem leszel milliomos általa, de havi 5-50$-t meg lehet keresni vele. Ahhoz, hogy többet keress, több IP címre lesz szükséged, mert egy fiók csak egy fő IP címet használhat, viszont fiókonként 10 darab eszközt (mobilteló. pendrive, Pi, tablet, laptop, asztali PC) lehet különböző IP címekről csatlakoztatni hozzá maximálisan. Ez tartalmaz némi ellentmondást, de így működik. Ami a lényeg:

A honlap 2018-ban indult és a kezdetektől fogva megbízhatónak bizonyult. Ez a kijelentés vonatkozik az adatkezelésre, a működésre és a kifizetésekre. Működése a fel nem használt internetes adatcsomagok bérlésén alapul. Magyarán, a honlap használói egy kliensprogram segítségével átadják a Honeygainnek a fel nem használt szélessávú adatcsomagjaikat, ezért pedig a cég jutalmat ad cserébe. Eközben az internetelérés nem lassul, hiszen a kliensprogram csak akkor ad át csomagokat, amikor a mi gépünk éppen nem tölt be semmit. A legjobb hasonlat talán az, hogy ha elindulsz valahová autóval egyedül, akkor a benzint is egyedül fizeted, de ha felveszel valakit útközben, akkor ő valamennyi pénzzel be fog szállni a benzinpénzbe, így te is jobban jársz mintha egyedül mennél.

Működése

A program működése egyszerű: a kliensprogram segítségével megosztja az általad fel nem használt szélessávú internetet. Fontos, hogy az adatok védelmére speciális titkosítással külön hangsúlyt fektet a cég! Otthon vagy munkahelyen futtatva a klienst miközben dolgozol vagy filmet nézel, semmiben nem fogja befolyásolni a tevékenységedet. Mindaddig termel a program, amíg a géped be van kapcsolva és van internetelérésed. A kliensprogram elérhető Windows, macOS, Android, iOS és Linux verziókban. Ez azt jelenti, hogy mobiltelóval is lehet használni, a sebesség egyforma asztali gépnél és mobilnál egyaránt. A Linuxnál a Raspberry Pi számítógéppel is kompatibilis a kliens, de oda nem árt némi programozói tudás. Ezzel viszont éjjel nappal mehet a gyűjtés, ami látványos jövedelem növekedést fog eredményezni. A Raspberry Pi egy Linux alapú mini számítógép, ami elfér a tenyeredben, az ára kb. 15000-20.000 forint.

A kliensprogram a géped bekapcsolásakor automatikusan elindul és a kép jobb alsó sarkában az aktív alkalmazások közt megjelenik egy méhecske ikon. Ha a jobb egérgombbal odakattintasz, akkor meg tudod nézni a rendszer minden opcióját. A termelésedet kreditekben fogod megkapni a belső egyenlegre. 1000 kredit egyenlő 1 dollárral.
A működést a webirodádban is ellenőrizheted, ha megnézed a jobb felső sarokban a méhecske ikont. Ha egy zöld pöttyöt látsz ott, akkor aktív a kliensed. Így néz ki:

Honeygain aktív

Ha pedig lejjebb görgetsz a webirodában, akkor alul is látnod kell az aktív eszközeidet. Ha nem világít a kis zöld pont mellette, akkor nem kapcsolódik éppen az eszközöd és akkor nem is termel semmit. Itt nálam a képen most csak a mobilteló dolgozik, az asztali gép ki van kapcsolva:

honeygain aktív 2

A termelés növelése

Nyilván mindenki minél rövidebb idő alatt szeretne minél többet keresni. Erre van mód, többféle is. Alapból egy fiókhoz 10 különböző eszköz csatlakoztatható, azonban egyazon IP-címről csak maximum 2 darab eszköz. Tehát több IP-címmel is kell rendelkezni ahhoz, hogy mind a 10 eszközt csatlakoztatni tudd. Ez megoldható úgy, hogy otthoni gépen is fut, meg munkahelyi gépen is egyszerre, például egy pendrivera telepített kliensprogramot lehet futtatni a munkahelyi gépen is. Ha van régi nem használt mobilod, az is befogható a WiFi-n keresztül. Ha mind a 10 eszközt sikerül csatlakoztatni szabályosan, akkor a napi termelés akár 1-5 dollár is lehet. Sajnos nincsenek erre pontos számítások, mert függ a sávszélességtől és a rendszer terheltségétől is.

Lucky Pot – napi lottó, amiben minden aktív felhasználó részt vesz. Itt kisebb-nagyobb összegeket lehet nyerni 10 kredittől 10000 kreditig akár. Naponta egyszer – amikor belépsz a webirodába – megjelenik egy banner, arra kell rákattintani, és a nyereményt hozzáírják a belső egyenleghez kredit formájában.

Content Delivery – a Content Delivery aktiválásával tovább növelheted bevételeidet óránként 6 kredittel. Mobiltelefonnál ez az opció nem működik, csak laptopnál vagy asztali gépnél. Ha sikeresen aktiváltad, akkor a fenti képen az eszköz neve alatt egy kis felhőcske jelenik meg.

Jump Task Bonus – alapból a PayPalra lehet kikérni, ha összegyűjtesz legalább 20$-t. Azonban ha a webirodán belül átváltasz a JumpTask Walletre, akkor össze tudod kötni a Metamask walleteddel a Honeygaint. Mindaddig, amíg a belső egyenleg a JumpTaskra van kapcsolva, addig Jump tokenben kapod a jutalmat amihez kapsz még 10% bónuszt. Azért lehetséges ez a bónusz, mert a cég megspórolja a PayPal utalás költségét, és így próbál ösztönözni a Jump token használatára. Amúgy nem olyan rossz dolog ez, ugyanis itt nem kell megvárni a 20$ összegyűjtését, hanem azonnal megkapod a JumpTask dashboardra, ahol át tudod váltani vagy stakelheted is a tokeneket, amivel újabb kamatokkal tudod növelni a bevételt.. A token értéke is egész szépen növekszik, így én ezt választottam.

Továbbajánlás – minden aktív barátod napi termelése után kapsz 10% jutalmat, ők pedig a regisztrálásért kapnak azonnal 5000 kreditet, ami = 5$.

Összegzés

A projekt évek óta működik és a Trustpilot szerint is magas az elégedett ügyfelek száma. Ha szeretnél véleményeket olvasni a programról, itt megteheted. 85% elégedett!

Hogyan lehet kivenni a pénzt?

Ha a Paypalra kéred ki a keresményedet, akkor 20$-t mindig el kell érned. Ha a JumpTaskot választod, akkor nincs ilyen határérték, azonnal rendelkezel a pénzeddel.

Tennivalók:

 1. Regisztrálni
 2. A kapott emailben aktiválni a fiókodat
 3. Letölteni a neked megfelelő klienst (Windows, Linux, macOS, Android, iOS)
 4. Elfogadni a TERM of Use-t a felugró ablakban
 5. Belépni a jelszavaddal a felugró ablakban a kliens programba, és az elkezd dolgozni

Többé nem kell foglalkoznod vele, minden gép bekapcsoláskor automatikusan fog indulni a kliens is.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy weboldal szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

aigestion aiperformance basketmanager bika piac bitcoin bitcoin etf bnb bnbfree btc cbx cloudmining coopons cropbytes dexart doge dogecoin dogeworld dot dash ETF ethermail faucet FUN FUNtoken indy kdx kodexa min mosaic alpha mosaicalpha nft novalusprime novalus prime robotera spacad staking stellar crystal tama tamadoge taro trading212 tőzsde wallet wexo wexo app wrt

Translate »