Töröltem az NFT kategóriát

Spin for free BNB!

Nem túl hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy törlöm az NFT kategóriát a honlapról. Ennek oka, hogy nem látok már benne akkora potenciált, mint mondjuk két évvel ezelőtt. Úgy is mondhatnám, hogy miután végignéztem számtalan lehetőséget, érdektelenné vált a számomra, mert biztosan nem fogok több száz dollárokat költeni mindenféle rajzolt vagy fotózott GIF-ekre, amiket fejleszteni lehet plusz pénzért.

Benne vagyok még néhány NFT alapú projektben, de nem gondolom, hogy ez az út vezet valahová. Leginkább azt érzem, hogy az NFT a kriptoszektor zsákutcája. Biztosan sokan nem értenek velem egyet, én azonban a jövőben nem fogok NFT alapú programokkal vesződni. Nem a metaversum kriptókkal van bajom, mert a kereskedés része a dolognak biztosan működik, hanem a mögöttes ostoba játékokkal. Ugyanis nem ettől fognak a metaversum kriptók növekedni, hogy 16 éves gyerekek virtuális küzdőterek öltözőjében kardokat meg pajzsokat vásárolgatnak a kedvenc karakterüknek sok-sok pénzért. Ebből leginkább csak ezeknek a programoknak az adminjai fognak jachtokat vásárolni, de nem virtuálisan.

Ha érdekel, hogy jelenleg milyen projekteket favorizálok, amik itt a Netinvestportálon nincsenek is még megjelenítve, akkor írj a netinvestportal@gmail.com címre.

Translate »