Spin for free BNB!

BREAKING NEWS! A WEXO Kelet-Európa legnagyobb kriptokonferenciáján is megjelenik: Bukarestben, március 3-4. között. https://cryptoexpoeurope.com/. A kétnapos rendezvényen saját standdal mutatkozik be a WEXO legnagyobb márkák mellett, mint például a Binance, Kukoin, Coindesk, Crypto.com, stb.

Az előző kiadású Netinvestportálon már egyszer (2021. júliusában) szóba került a WEXO wallet, amely akkor még a fejlesztés egy korábbi szakaszában működött. Azóta rengeteget fejlődött az app, ezért elérkezett az idő, hogy alaposabban is bemutassam.

WEXO pánztárca

A WEXO app egy egyszerűen és biztonságosan kezelhető kriptovaluta pénztárca, letisztult és modern felülettel. Magyar nyelven is használható, de a felület hat idegen nyelvre is beállítható.

Előnyök:
– kriptovaluta vásárlása banki utalással, bankkártyával illetve Apple Pay és Google Pay használatával is lehetséges. Néhány kattintással, csupán pár másodperc alatt tudunk kriptovalutát vásárolni és utána biztonságosan tárolni.
– saját natív token: ez a wexo token – 2023. decemberében vezették be a tőzsdére. Az oldal alján bővebb tájékoztatót olvashatsz. Árfolyam itt látható!
– wexo token stakelés
– ismétlődő (időzített) kriptovaluta fizetések beállítása, lebonyolítása is elérhető.
– jelenleg több mint 40 különböző kriptovalutát lehet a WEXO-n belül tartani, váltani, küldeni és fogadni: BTC, ETH, WEXO, Tether (USDT), LTC, BNB, SOL, DOGE, TRX, BAT, ALGO, MATIC, UNI… stb. Hogy csak az ismertebbeket említsem. Hagyományos devizák közül az EUR elérhető a be- és kifizetésre.
– Bitcoin Lightning használata – azonnali BTC fizetések minimális díjjal

További érdekes részletekért kattints a teljes leírásra, ami be van kategorizálva a Profitvadászat menüpontba, tehát ott később is megtalálod!

Translate »