Spin for free BNB!

Nemrég indult a Bnbfree weboldal, ami egy ingyenesen használható BNB faucet. Általában ezek mind hamar be szoktak zárni, viszont van egy fontos dolog ami miatt mégis foglalkozom vele. Ez pedig az a tény, hogy ugyanaz az admin indította aki 10 éve a Freebitcoint működteti. Ez az a faucet oldal, amely talán egyedüliként lábon maradt és fizet a mai napig, és emiatt adtam neki egy esélyt.

Bnbfree kezdőlap

Freebnb pörgetés

A Bnbfree egy az egyben ugyanúgy működik mint a Freebitcoin. Tehát óránként egyszer lehet BNB-t csapolni belőle és csak a szerencse kérdése, hogy éppen mennyit. Gyakorlatilag ez az alapja az egésznek. Óránként egyszer lehet próbálkozni. A nyeremény összege 0.000008-0.8 BNB között lehetséges, a lucky numbertől függően.

Reward pontok

Itt is adnak 2 reward pontot minden játéknál, de ha bekapcsoljuk a Play Without Captcha lehetőséget, akkor csak 1 reward pontot jár. A reward pont azért fontos, mert 100.000 elérése esetén BNB-re lehet váltani. Ez pontosan 0.15 BNB értéket jelent, ami a jelenlegi árfolyamon kb. 45 USDT. Emiatt érdemes captchával pörgetni, ha már az ember játszadozik.

Bnbfree captcha

Napi kamat

Itt is adnak kamatot az egyenlegen lévő BNB-re, de csak akkor ha legalább 0.0003 BNB-vel rendelkezünk. Ebben az esetben naponta 0.01391781%-ot, azaz évi 5.08% kamatot írnak jóvá.

Premium tagság

Egyetlen különbség van jelenleg a két projekt között. Ez pedig a PREMIUM tagság, ami jelenleg még hiányzik a Bnbfree-ből. A premium amúgy a Freebitcoinon is csak egy lehetőség, viszont dupla reward pont jár érte.

Jutalék

A referálás egyszerű, és mivel befizetni sem kell, így nem kell senkit rábeszélni semmire. Aki akarja csinálja, aki nem az nem. Tételesen pedig:
– a referáltak pörgetése után a FreeBnb játékban 1 reward pont
– a szponzorált aktuális nyereségének 50%-a a FreeBnb játékban (óránként egyszer)
– a referált nyereségének 0.4%-a a MultiplyBNB játékban
– a referált napi kamatának 25%-a (ha kap kamatot)

Fióknyitás

Ha kedvet kaptál és érdekes lehet számodra, akkor itt tudsz belépni.

Translate »