Coinpoker

A CoinPoker egy forradalmi blokklánc technológián alapuló játék platform, amely az USDT stabilcoint használja fő valutaként, és saját kriptovalutáját – a CHP coint – bónusz üzemanyagként, miközben a kriptovilág minden előnyét kínálja. A CoinPoker a Crypto Series of Online Poker (CSOP) verseny otthona. A népszerű Big Bang, Sunday Special és NoMercy Shooting Star versenyek CSOP kiadásai is léteznek.

Azonnali és biztonságos tranzakciók USDT, ETH, BTC vagy CHP tokenek használatával, a KYC-ellenőrzés nem kötelező – és hetente több ezer USDT értékű, hatalmas promóciók várnak.
Az összes olyan pókerjáték megtalálható itt is, mint bármely más online póker oldalon: Texas Hold’em, Sit&Go, házi versenyek, stb. Az egyetlen különbség, hogy itt criptopénzekért lehet játszani.

CoinPoker dashboard

A CHP coin a CoinPoker saját, belső pénzneme. Exkluzív előnyöket biztosít a játékosoknak, és támogatja a közösségnek biztosított jövőbeli fejlesztéseket. A Coinmarketcap-en ellenőrizheted a mindenkori árfolyamát. A CHP (Chips) egy ERC-20 token, amelyet számos tőzsdén lehet megvásárolni, és ERC-20 kompatibilis pénztárcákon lehet tartani. A CoinPokerben promóciókhoz, fogadásokhoz és a számládra és a számládról történő fizetésekhez használják.
FONTOS: Soha ne utalj USDT-t, ETH-t vagy CHP-t a CoinPokerre közvetlenül egy tőzsdéről! Mindenképpen egy közbenső walletet kell használni, mint pl. MyEtherWallet vagy a Ledger hard wallet. Az Exodus wallet is megfelelő, bár ott a CHP-t nem lehet tárolni.

A játékosok letölthetik a CoinPoker mobilalkalmazását, amivel bármikor hozzáférhetnek ugyanazokhoz a versenyekhez, készpénzes játékokhoz és kriptopóker-élményhez, mint amiket az asztali számítógépekkel lehet elérni.

A CoinPoker egy közösségközpontú márka, ezért a lehető legjobb promóciókat kínálják az online pókeriparban. Többek között már elajándékoztak egy Teslát, több ezer USDT-t, ETH-t, BTC-t és több millió CHP-t, és ez még csak a kezdet volt!

A rendkívül fejlett RNG (Random Number Generator) mostantól teljesen decentralizált. Játékosként bármikor megtekintheted a kártyakeverésre gyakorolt hatását. Ez egy úttörő funkció, az első a maga nemében az iparágban!

Lépések:
Fióknyitás
– Szoftver letöltése asztali gépre vagy mobiltelefonra
– Játék

Translate »