Spin for free BNB!

A Hamster Kombat egy pár héttel ezelőtt indult, úgynevezett „TapToEarn” alkalmazás, amely kizárólag okostelefonon és azon belül a Telegramon működik. A Tap To Earn azt jelenti érintsd meg és keress (pénzt). Ezzel a módszerrel egy airdropban lehet részt venni, ahol a coin kibocsátása előtt összegyűjtött pontok alapján fogunk coinokat kapni. Népszerűségét jelzi, hogy néhány hét leforgása alatt 22 millió követője lett a Telegram alkalmazásnak. Előrebocsátom: nem kell befizetni semmit, ez egy airdrop!

Hamster Kombat kezdőlap

A Hamster Kombat egyszerű és jópofa!

A program pofon egyszerű. A Telegram alkalmazáshoz csatlakozás után a képen látható hörcsögre kell gyorsan kattintgatni, ezzel lehet növelni a pontok számát. De ha nincs kedvünk ezzel bíbelődni, akkor számos lehetőség van a dolgot automatizálni. Ott alul a MINE, FRIENDS és EARN menüpontban egy rakás lehetőség van arra, hogy kattintgatás nélkül is termeljünk pontokat. Amiket aztán később az airdropban beválthatunk. Ez itt a MINE oldal, ahol elő lehet fizetni különféle bányászati lehetőségekre a már megtermelt coinokból. A Mine fülön belül vannak még aloldalak, pl.: PR&Team, Legal, Specials. Ott is különféle bányászati előfizetések vannak, amikkel növelni lehet a passzív bevételt.

Hamster Kombat lehetőségek

Ha pedig szeretnénk rögtön az elején jó sok coinra szert tenni, amivel aztán el tudjuk indítani a bányászatot, akkor látogassunk el az EARN menüpontra, ahol csak annyi a dolgunk, hogy elkezdjük követni a Hamster Kombat X.com csatornáját, Youtube csatornáját illetve a hivatalos Telegram csatornájukat. Ha pedig meghívod barátaidat is, akkor egyrészt ők azonnal kapnak 5000 coint, te pedig 5000-et mindenki után akit meghívtál. Ha prémium tag vagy a Telegramon, akkor 25000-et adnak. Ezekből már komoly bányászati teljesítményt lehet vásárolni és akkor hanyagolni lehet a hörcsög piszkálását.

Hamster Kombat meghívás

És hogy milyen coin lesz ez a Hamster coin? Annyit lehet tudni, hogy a TON hálózatán fog futni, és várhatóan hónapokon belül meglesz az airdrop. Szóval jó lesz sietni, hiszen vesztenivaló nincs. A bányászat magától megy, akkor is ha nem vagyunk fenn az interneten és nincs bekapcsolva a Telegram alkalmazás sem. Nálam a legfelső képen látszik a PROFIT PER HOUR-nál, hogy óránként mennyi jön, de ezt még növelni fogom hamarosan.
Ha nem hiszel az egészben azt is megértem, de ha megnézed a NOTCOIN árfolyamát az talán meggyőző lesz. A Notcoin is egy hasonló tap to earn alkalmazással indult. és akik részt vettek benne azok kb. 10x profitot is realizálhattak a tőzsdéken. És még nincs vége!

Ha szeretnél részt venni a pontgyűjtésben és az airdropban, akkor csak kattints ide, vagy valamelyik fenti képre.

Translate »