Spin for free BNB!

A TLC Trading AI a májusi hónapban is elérte az itt átlagosnak mondható 15.01% nettó eredményt. A legeredményesebb kötés egy PEPE/USDT long pozíció volt, ami 839.21% profitot eredményezett. természetesen volt ezen kívül több másik hasonlóan sikeres kötés is, de helyszűkében ezeket nem sorolom fel. Akik részt vesznek a projektben akár kereskedési csomag nélkül is, ugyanúgy megkapják a hírlevelet mint én.

TLC Trading AI májusi profit

Weboldal és Back Office nyelvi bővítés

Mindeközben a honlapon is történtek fejlesztések, mert a develop team sem lustálkodott. Weboldal és Back Office nyelvi bővítés: kibővítették platformjukat, hogy támogassa a portugál, angol, spanyol, orosz, magyar, vietnámi, koreai, orosz és kínai nyelvet, biztosítva a globális elérhetőséget.

Fokozott biztonsági intézkedéseket implementáltak: kritikus biztonsági frissítést hajtottak végre, ezért mostantól minden kifizetéshez és átutaláshoz e-mailes megerősítő kódra van szükség. Ez biztosítja a tranzakció engedélyezését és a számla biztonságát.

Telegram Bot integráció: az új Telegram Bot mostantól teljesen integrálva van, és valós idejű értesítéseket, bónusz- és jutalékfrissítéseket, valamint zökkenőmentes hozzáférést biztosít az alapvető információkhoz és szolgáltatásokhoz.

Közelgő kártyafunkciók: bejelentették a hamarosan induló új kártyafunkciókat, beleértve az USDT fizetéseket, az alapkifizetéseket és az Apple Pay és Google Pay integrációt. Mindezek növelik a kényelmet és a funkcionalitást.

A Projekt teljes elemzése és a regisztráció ide kattintva érhető el!

Zanzásítva ezek voltak a májusi hónap legfontosabb hírei, és azt hiszem, hogy ez projekt egyre stabilabb és megbízhatóbb lábát jelenti a portfóliómnak. De mindezek ellenére a cikk alján a figyelmeztetés:


A fenti cikk oktatási és tájékoztatási céllal készült. A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos tevékenység!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet, és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »