Spin for free BNB!

A szombati WEXO rendezvényen nagyszerű hírek láttak napvilágot.

A WEXO a CEX-en hamarosan

Kiderült, hogy a WEXO tokent 2024. június 21-én vezetik be a centralizált tőzsdékre. Például a Kucoin, Mexc és a Bitget is szerepel ezek között. A token eddig csak a DEX – azaz decentralizált – tőzsdéken volt jelen, ez tehát önmagában egy fontos mérföldkő, hiszen még nagyobb tömegekhez juthat el, ami egyértelműen árfolyam növekedést indukál

Megtudtuk, hogy a WEXO lesz a közelgő milánói kriptokonferencia főtámogatója (tavaly a Polkadot volt). Olyan világmárkák csatlakoznak a WEXO-hoz, akiken keresztül Bitcoin cashbacket gyűjthetünk hamarosan. Ezek például: Adidas, Ikea, Amazon, Apple, H&M, McDonalds, stb.
Bemutatták az új Wexo Loyalty Programot, amely számos lehetőséget kínál minden egyes felhasználó számára.

Wexo jó hírek

Ha még nem hallottál a Wexo-ról, akkor érdemes elolvasnod korábbi értékelésemet, de röviden itt is kiemelem a részleteket:
kriptovaluta tárca
– kriptovaluta váltó
– stablecoin top up
– ismétlődő kriptomegbízások
– hűségprogram
– wexo token
– EUR pénztárca
– BTC Lightning és sok más


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet, illetve amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »