Spin for free BNB!

Tíz nappal ezelőtt kezdtem bele a Bavarsis arbitrázs kereskedő platform használatába. Itt az első 14 napban napi 0.5% a nyereségem, majd a 15-90. nap között 0.75% lesz. Az eddig eltelt 10 napban ez pontosan meg is történt, mondjuk nem is vártam mást. Tehát eddig 5%-ot sikerült kitermelni, méghozzá litecoinban.
Ugyanakkor a 15. nap után lehetőségem lesz visszavonni a befizetett USDT-t vagy Litecoint, vagy bármelyik coint amiben befizettem. Az USDT és LTC-nél nincs díja a kiutalásnak, ezért is választottam ezeket.

Bavarsis profit

A Bavarsis nagy előnye, hogy 11 féle kriptopénz használatával lehet elkezdeni. BTC, ETH, LTC, USDT (TRC20 és ERC20), DOGE, SHIBA, BNB, TON, MATIC (Poligon), RIPPLE – ezekkel elérhető a projekt. Az arbitrázs kereskedés profitját pedig abban kapom minden nap, amiben befizettem. Gyakorlatilag olyan ez, mintha kriptót bányásznék, csak nem kell hozzá drága számítógép.

Bavarsis leírása


A fenti cikk oktatási jellegű! A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy kriptoprojekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »