Spin for free BNB!

Ha szeretnéd a privátkulcsaidat biztonságban tartani, és nem szeretnéd, hogy egy tűz vagy bármilyen hasonló katasztrófa esetén megsemmisüljenek, akkor kiváló megoldás a Milo-Seed!

Milo-Seed privátkulcs tároló

Ahogy a képen is látszik, ez egy acél lemez, aminek tartozéka egy erre a célra kialakított fém heggyel ellátott toll, mely alkalmas a szavak megfelelő rögzítéséhez karcolással. De akár barkácsboltban kapható kézi gravírozó készülékkel is fel lehet helyezni a seedeket.

A lemezt égetéssel is tesztelték, méghozzá a lehető legrealisztikusabb körülmények között. Például a privátkulcs tartó mellé olyan műanyagokat is elhelyeztek, amelyek rá tudtak olvadni vagy rá tudtak égni. Ebben a közegben az égetés végeztével, egy óvatos tisztítás után teljesen jól olvasható maradt az összes felírt szó/jel (amint az alábbi képen is látható). A fénytörés miatt úgy tűnik, mintha nem lenne olvasható, de ha megfelelő szögben tartjuk a fény felé, akkor előtűnnek a seedek.

Milo-Seed privátkulcs tároló acéllemez

Mint tudjuk, az acél olvadáspontja 1370 fok celsiusnál van, de ilyen magas hőmérséklet egy kigyulladt lakásban nem keletkezik. Ezért tehát egy komolyabb portfólió privátkulcsait bátran lehet tárolni rajta. Természetesen rozsdamentes is, hiszen acélról beszélünk. Az acél nem tud oxidálódni, így attól sem kell tartani, hogy idővel a felkarcolt szavak elhalványulnak és olvashatatlanná válnak.

Azt gondolom, hogy mindenféleképpen hasznos dologról van szó, hiszen nagyon sok kriptobirtokosnak okoz fejtörést, hogy hogyan tudná a legnagyobb biztonságban tudni a portfólióját. Ha felkeltette az érdeklődésedet a termék, akkor az alábbi linken tudsz további információkat kapni róla!

Translate »