Spin for free BNB!

Ahogyan eddig is, a múlt vasárnap is megérkezett a heti összesítés az elért eredményekről a TLC Trading AI-tól. Több hetes tapasztalataim alapján most már körvonalazódik a projekt stabilitása. Ráadásul már egy nagyon közeli időpontban kijönnek a friss hírek a betétbiztosításról, amiről korábban írtam. Információim szerint hamarosan lesz egy Zoom konferencia, ahol bejelentik, illetve elmondják a részleteket. Ez egy komoly mérföldkő lesz, hiszen egy állami kézben lévő biztosítón keresztül maga az örmény állam fog kezeskedni a betétekről.

Most pedig a május 14. és 19. közötti kereskedési hét eredményei következnek:

TLC Trading AI profit

A TLC Trading AI platform elemzése itt olvasható!


A fenti cikk oktatási céllal íródott. A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos tevékenység!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet, és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »