Mosaic Alpha

A DLABS cég terméke – a Mosaic Alpha – eddig egyedülálló módon ötvözi egy kripto portfólió kezelő, egy copy tradingen alapuló kereskedelmi platform és egy decentralizált DeFi platform tulajdonságait. Ez a projekt a 2022-es Fintech Festival egyik díjazottja volt. Tudni kell, hogy nem akármilyen cégek kapnak itt díjakat, hanem pl. T-Systems, OTP, Mastercard, stb.
A cég alapítói szakmai körökben elismert, és a blockchain programozásban jártas szaktekintélyek. Ha rákeresel Vidákovics Attila vagy Molnár Péter nevére a Googliban, akkor rengeteg találatot fogsz kapni róluk blockchain vonatkozásban. Ha ide kattintasz, megnézhetsz a projektről egy videót, ahol az egyik alapító is beszél.

Mosaic Alpha

Na, de miről is van szó?
A projekt 2022. novemberben vált elérhetővé a nagyközönség számára. Az érdeklődés óriási a dolog iránt, ugyanis számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mellyel más termékek egyszerre nem rendelkeznek a kripto szektorban. Melyek ezek:
– négy különböző területet egyesít a platform – portfólió management, copy trading, DeFi, wallet
– közösségi finanszírozás
– üzletileg teljesen átlátható és ellenőrizhető
– az üzletmenet átláthatóságát okosszerződések garantálják
– globális üzleti lehetőség
– négyféle passzív jövedelemszerzési lehetőség
– saját natív token: Kodexa (KDX)
– staking lehetőség
– lehetőség a liquidity poolban való részvételre elérhető áron
– lehetőség validátorként részt venni a projektben
– heti részesedés a nyereségből
Rövid videó a projektről itt található!

Mosaic Alpha – basket manager
A Basket Manager nem más, mint egy portfóliókezelő alkalmazás, azonban jóval egyszerűbben működik. A felhasználónak csak annyi a dolga, hogy a Mosaic walleten tárolt USDT-t vagy BNB-t hozzárendeli az általa választott kosárhoz (basket). Onnantól pedig az adott portfólióban kezelt kriptovaluták által termelt jövedelem termelődik a kosárban.

Jelen pillanatban öt különböző kosár működik, eltérő eredményekkel:
Blue Cryptos – a legismertebb kriptovaluták kosara
Circle – BTC-ETH-USDT – konzervatív kripto befektetések a bitcoin feleződési időszakokra alapozva.
Underrated – stabil, megbízható, ám alulértékelt kritovaluták
Future Of Internet – Web3 alapú kriptovaluták fundamentális alapokon
Kodexa-USDT LP – staking. Jelenleg ez a legnépszerűbb kosár

A heti eredményeket a Mosaic Alpha hivatalos Telegram csatornáján is lehet követni: https://t.me/mosaicalpha

Basket Manager

Milyen előnyei vannak?
Mivel a rendszer nemrég indult és egyes részei még csak ezután kerülnek bevezetésre, aki most csatlakozik, az gyakorlatilag az elején csatlakozik egy a későbbiekben globális méretűvé váló üzlethez. Hogy erre mi a garancia? A fentebb felsorolt tulajdonságok, a tulajdonosok nemzetközi ismertsége és szakértelme, és az igény ami egy ilyen platform létrehozására mutatkozik. Már most több ezren csatlakoztak, és ez az üzlet hódítani fog világszerte, mert sikerre van ítélve.

A kodexa token az indulás óta folyamatosan növeli értékét

Kodexa token
Az első kibocsátáskor 1 centes áron lehetett hozzájutni a kodexa tokenhez. Sőt, aki liquidity csomagot vásárolt, annak azóta is minden nap jóváírnak valamennyi kodexát. A liquidity csomagot már nem lehet megvenni, viszont a kodexa (KDX) folyamatosan erősödik. Jelenleg már 6.5 cent körül jár, de volt 7.5 cent felett is. Mivel a kodexa tokenek száma véges, és egyre többen szeretnék birtokolni, szinte törvényszerű az emelkedés.

Kodexa árfolyam

Milyen csomagok vannak?
Az üzleti rész elindításához regisztrálni kell a Novalus Prime weblapon. Eredetileg kétféle csomag volt található a projektben, de mostanra az egyik már nem elérhető. Egyik az üzleti csomag (Package), a másik a Liquidity pool csomag, amely már nem vásárolható meg. Az üzleti csomagok elérhetőek:
BASIC – 100,
STANDARD – 250,
BROKER – 750,
PROFESSIONAL1490,
INFINITY – 4990,
stb. névértéken.
Mindegyik tartalmaz KDX tokent, Mosaic Pretokent, illetve részesedési százalékokat, bónuszokat. Nagyobb értékű csomagok több tokent és nagyobb jutalékokat, bónuszokat tartalmaznak.

Mi történik a csomagvásárlás után?
A megvásárolt csomagok minden vasárnap éjfélkor, okosszerződések által meghatározott értékben bocsátanak ki kodexa (KDX) és Mosaic pre tokent. A KDX érmék a walletben jelennek majd meg és szabadon stakelhetők, vagy pedig átválthatóak USDT-re és kiutalhatóak. Lehetőség van újabb üzleti csomagok vásárlására is, USDT-re történő átváltás után..
A Mosaic Alpha oldalon pedig vásárolni lehet valamelyik kripto basketből, amely tovább növelheti a bevételt. Ehhez csak egy Metamask vagy TrustWallet tárcára van szükség.
A Mosaic Pretokenek a 2024-ben induló mosaic blokkláncon automatikusan, 1:1 arányban átváltódnak Mosaic coinra. Onnantól kezdve szabadon felhasználhatóak lesznek.

Egyéb lehetőségek
Kis munkával, a fentieken felül plusz jövedelemre tehetnek szert a tagok. Egy feltétele van: aktív csomaggal kell rendelkezni hozzá, akár a legkisebb csomaggal. Csomagonként különböző opciók alapján lehet passzív jövedelmet realizálni.

A platform
A platform, amin keresztül az üzlet működik, ide kattintva érhető el. Rendkívül jól átlátható, kiforrott koncepciójú weboldal, ahol a különféle funkciók jól vannak szétválasztva, hogy akár egy kevésbé jártas felhasználó se tévedjen el rajta.
A wallet oldalon első alkalommal generálni kell egy walletszámot. Ez mindenkinek egyéni walletszám, ami egy USDT tárcaszám a BEP20 hálózatra. Erre nagyon kell figyelni, hogy küldéskor a BEP20 hálózatot használjuk. A BEP-20 a Binance Smart Chain blokklánc tokenszabványa amelyen olcsón (~0.03$) és gyorsan (5 mp alatt) tudsz tokeneket utalni.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »