Spin for free BNB!

Elteltek az ünnepek és számos bizonytalan hátterű üzlet zárta be a kapuit végleg. Évről-évre visszatérő dolog, hogy decemberben illetve nyár elején elindul egy bedőlési hullám, ami annak köszönhető, hogy a passzív jövedelmet ígérgető weboldalak egymás üzleteibe fektetnek be. Főképp a legnagyobb üzletekbe tolják be a tőkét, aztán amikor egy ilyen ismertebb cég csődöt jelent, akkor az magával rántja a kisebbeket is a szakadékba. Ez szokott megtörténni december és június környékén.
Ennek egyik oka, hogy sokan ilyenkor realizálják a megtakarításaikat és a kivonási hullám túl erős ahhoz, hogy a cégek túléljék. A másik ok, hogy a weboldalak adminjai úgy gondolják, eleget kerestek már, és lelépnek a pénzzel. Emiatt nem kezdek bele év végén újabb passzív lehetőségekbe. Azonban néhány honlapot már egy ideje figyelemmel kísérek, és mivel túlélték ezt az időszakot, elkezdtem a portfólióm bővítését.

Hamarosan kezdünk… addig is csatlakozzatok a Discord csatornánkra, ahol még több háttárinformációt kaphattok az egyes projektekről.

Translate »