Blockchain Poker

Ha unod már, hogy a bitcoin hetek óta oldalazik, egy kis plusz izgalomra vágysz és van némi póker tudásod, akkor neked találták ki a Blockchain Pokert. Játszva kereshetsz pénzt! A honlap deklarált célja a bitcoin és más egyéb kriptópénzek népszerűsítése és a kriptóközösség növelése. Reklámokból és adományokból működtetik az oldalt a tulajdonosok, és érdekesség, hogy:

akkor is lehet pénzt (nyereményt) kivonni a játékból, ha semmit nem fizettél be!

Így aztán bátran merem ajánlani bárkinek, aki kicsit is tud pókerezni (aminek az alapjait bárki megtanulhatja, és utána lehet fejlődni). Ha már haladó szinten tudsz pókerezni, akkor kész aranybánya is lehet, hiszen nincsenek túlságosan jó játékosok. Ha összegyűjtesz 100.000 satoshit, akkor ki is kérheted a lejjebb felsorolt kriptódevizák valamelyikében.

Blockchain póker

Nem kötelező befizetni, mert az új játékosok automatikusan kapnak 100 satoshit, amivel játszhatnak. Ha valaha is elfogyna, egyszerűen csak kattints a kis torta ikonra a bankroll egyenleged mellett, és a számládat azonnal feltöltik 100 satoshival – mindenféle kötöttség nélkül! A nyereményt viszont akkor is ki lehet vonni, ha sohasem fizettél be semmit. Ha befizetnél, akkor négyféle kriptodevizából válogathatsz:
– BCH
– BTC
– BSV
– XEC (eCASH)

A játékban az alaptét a satoshi, különböző alaptétű asztalok közül lehet választani. A legkisebb tét 2 satoshi. A hétlapos Texas Hold’Em póker szabályai szerint megy a játék és azon belül itt is találsz háromféle játéklehetőséget a LOBBY gombra kattintva:

  • cash games – készpénzes játék
  • Sit & Go – mini verseny kisebb-közepes nyereményekkel
  • Tournaments – nevezési díjakkal és komolyabb nyereményekkel

Nagyon sok asztal van, ahová be lehet ülni, sőt akár megfigyelőként is lehet követni játékot. Négyféle coinban lehet játszani, illetve kiutalni: BTC, BCH, BSV és XEC. Kiutalásnál a BCH-t ingyen vehetjük ki, ezért ajánlott inkább BCH-ban játszani. A lejátszott partikért XP-t is kapunk és ezeket később beváltják ajándék satoshikra a REWARDS szekcióban. Ezért érdemes az első belépés után felhasználónevet és jelszót is beállítani. Ezt jobboldalt a fehér korongra kattintva teheted meg. a PROFILE menupontban, vagy a SETTINGS-ben.

Ha kedvet kaptál a játékhoz, akkor itt tudsz belépni!

8bit 8bit ltd arbitrage arbitrázs bavarsis bitcoin btc cbx cloud mining coopons cropbytes daily bonus doge dogecoin eth ethereum faucet fenntartható FreeBitcoin grass hamsterkombat kdx kodexa korrekció kriptovaluta metaverse mosaicalpha mosaic alpha nft novalusprime novalus prime pse pse coin stop NFT stormgain tama tamadoge tlc tlctradingai tradelikecrazy virtual land wexo wexo app öland örouter

Translate »