Grass projekt

Mi a Grass?

Egyre inkább betör a köztudatba a Grass bővítmény. Tulajdonképpen ennek segítségével egy olyan airdropban veszünk részt, amely a beta-időszakban megszerzett pontokért fog GRASS tokent adni, amikor a végleges honlap majd elindul.

Működése

A Grass applikáció egy olyan hálózatmegosztó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eladják a fel nem használt internetes sávszélességüket. Pontosabban pontokat kapnak érte cserébe, amelyeket később fel tudnak használni GRASS token airdropra. Elég biztosnak tűnik, gyakorta fejlesztik a platformot és a discord csatornájuk is nagyon él. Meglehetősen jól lehet passzívan vele keresni, ezért egy próbát megér.

A Grass árfolyama itt nézhető meg: https://pro.whales.market/points/Solana/Grass.
Az egész projekt egy Chrome bővítményből áll, amely termeli nekünk a pontokat, amikor a Chrome böngésző fut a háttérben. A kapott pontokat egy dashboardon keresztül tudjuk monitorozni. Több gépen is futtatható egyidejűleg, de ekkor különböző IP-címeket kell használni, különben nem fog működni. Telefonról nem működik – még.

Az átlagos napi kereset kb. 1500-2000 pont, ami felszorozva a jelenlegi árfolyammal olyan 3-5 dollár naponta…

Itt tudsz fiókot nyitni: https://app.getgrass.io/register/?referralCode=KR-UBfs-o66gNwD
Külön jó benne az, hogy minél nagyobb a közösség, annál több pontot lehet szerezni, így megéri nektek is több embert hívni, sokasodni. Semmibe nem kerül, biztonságos, passzív jövedelem. A pontokat még nem lehet beváltani, mert a Béta-verzióban veszünk részt. De a közeljövőben várható az airdrop, amikor beválthatjuk a pontjainkat GRASS-ra.

Translate »