Coopons

A közismert AI Marketing programozó csapatának egy része egy évvel ezelőtt kivált a projektből és elkezdte építeni a saját cashback programját, aminek a neve: Coopons. Mint ismert, az AI Marketing többek között amiatt is bukott el, mert a pénzkifizető aggregátorai nem a saját kezében voltak, hanem egy másik félnél. Mivel az aggregátorok az orosz-ukrán háború miatt zárolták az orosz illetőségű pénzeket, így azok jelentős része „bent ragadt”, és a projekt fizetésképtelenné vált. Az azóta eltelt csaknem két év alatt az AI-t elkezdték újraépíteni, de kétséges, hogy mikor indulhat újra, ha egyáltalán…

Coopons banner

Visszatérve a Cooponsra, az AI Marketingből kivált francia programozó páros – az AI Gestion – elkezdte fejleszteni a saját, hirdetéseken és kuponokon alapuló cashback projektjét. A cashback azt jelenti, hogy pénzvisszafizetés, ami a gyakorlatban úgy működik, hogy a honlapon található termékek vásárlása után 5-10% közötti pénzvisszatérítést kaphatunk a belső egyenlegünkre. A Coopons oldalon nem a saját termékeik vannak, hanem az ismert online webshopok kínálata, amilyen pl. az Aliexpress, Amazon, stb. Ezt a pénzt pedig kiutalhatjuk a bankszámlánkra vagy a PayPal számlánkra.

A PayPal is csatlakozott

Azt azért nem árt tisztázni, hogy a PayPal csak abban az esetben adja a nevét és szolgáltatását egy projekthez, ha előtte meggyőződött annak hitelességéről és törvényes működéséről. Nagyon szigorú feltételrendszernek kell megfelelni, ha egy pénzkezelő cég használni akarja a PayPal fizetési rendszerét, és úgy tűnik, hogy a Coopons megfelelt ennek.

Coopons cashback projekt

De ez még nem minden

Nem véletlen, hogy felhoztam az AI Marketinget. Ugyanis a Coopons nem titkolt célja, hogy a helyébe lépjen. Ez azt jelenti, hogy néhány hónapon belül befejezik annak az algoritmusnak a fejlesztését, amivel elkezdődhet a hirdetések közzététele. A mesterséges intelligencia segítségével felkutatják a keresőmotorok adatai alapján, a vásárlók által globálisan legkeresettebb árucikkeket, és azokra hirdetéseket tesznek közzé a saját aggregátorukon keresztül a legnagyobb online hirdetési cégeknél. Ilyen például a Google Adsense, a Yahoo, a Yandex és még számtalan más cég. A hirdetési cégek partnerei pedig többek között: Booking.com, AliExpress, Samsung, Lenovo, Fossil, Timberland, Benetton, Bang Good, stb. A vásárló ezen hirdetésekre kattintva vásárol, majd a keletkező jutalékot a hirdetési cég visszaküldi a Coopons saját aggregátorára. Azok a Coopons tagok akik részt vesznek a hirdetési program lehetőségben (mert ez nem kötelező), azok megkapják a jutalék egy részét a hirdetési tőkéjük mérete alapján.

Az előregisztráció elkezdődött

Amennyiben érdekel egy ígéretes pénzvisszatérítéssel foglalkozó projekt, akkor csatlakozz bátran már most a Cooponshoz, hiszen nem kerül semmibe. Ha pedig meghívsz másokat is, az ő vásárlásaikból is 10%-ban részesülsz. És a végén, ha még a hirdetési szekció is elindul, akkor egy kiváló programot kapunk. A regisztráláshoz érdemes a Chrome böngészőt használni, és ott magyar nyelvre állítani a honlap fordítását, kivéve ha penge vagy franciából. Ezt a böngésző automatikusan felajánlja.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig a saját kutatás a legbiztosabb, ezért ne higgy senkinek. Nézz körül, járj utána saját magad!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

1 thought on “Coopons

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »