Spin for free BNB!

Május 7-12-ig tartó kereskedési héten az alábbi eredmények jöttek ki:

Heti nyereség 3.74% ami némileg alatta marad a korábbi értéknek, de így sem vagyok kétségbeesve. Főleg egy olyan héten, amikor a BTC beesése után gyakorlatilag stagnált a piac. Inkább örülök, hogy még ilyen körülmények között is hozta a formáját a TLC Trading AI.

TLC Trading AI profit

A legjobb kötés a héten egy SOL/USDT long pozíció volt, ami önmagában 244.4% profitot hozott. A dobogó 2. fokán egy GLM/USDT long volt, amely 186.73%-ot csinált. A harmadik pedig egy ENJ/USDT long pozi volt 162% zárással.

Természetesen ezek a kiemelt kereskedések voltak, sokáig tartana felsorolni az összes múlt héten záródó pozíciót, melyek között voltak veszteségesek is. A végeredmény a lényeg, hogy ismét egy jó hetet zártunk.


A fenti cikk oktatási céllal íródott. A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »