Spin for free BNB!

Elkezdtem a héten egy másik arbitrázs robot kereskedő projektet is, aminek a neve Bavarsis. Ez egy ausztrál illetőségű, hivatalosan bejegyzett vállalat, amely arbitrázs kereskedéssel foglalkozik és amely a világ több pontján rendelkezik irodával (többek között az EU-ban is). Így most már a TLC Trading, a T45 és a Waas robotja mellett ez is dolgozik nekem.

Kripto gyarapítás könnyedén

A Bavarsis nagy előnye, hogy 11 féle kriptopénz használatával lehet elkezdeni. BTC, ETH, LTC, USDT (TRC20 és ERC20), DOGE, SHIBA, BNB, TON, MATIC (Poligon), RIPPLE – ezekkel elérhető a projekt. Az arbitrázs kereskedés profitját pedig abban kapom minden nap, amiben befizettem. Gyakorlatilag olyan ez, mintha kriptót bányásznék, csak nem kell hozzá drága számítógép.

A program nem számol fel kezelési költséget ha USDT-t vagy LTC-t (litecoin) használok, ezért én ez utóbbiban vásároltam arbitrázs csomagot. Nyolc robot végzi a kereskedést, amik Lancelot néven láthatók a webirodában.

Arbitrázs

Már több alkalommal írtam róla, hogy mi az arbitrázs. De az új olvasók kedvéért újra megteszem: lényegében egy olyan kereskedési tevékenység, amikor a piaci árkülönbségekből profitálunk. Az arbitrázs lényege, hogy kihasználja a különböző tőzsdéken egy adott pillanatban megjelenő árkülönbségeket. Tehát megvásárolja a kriptót az egyik tőzsdén olcsóbban, és ugyanabban a pillanatban egy másikon elad ugyanannyit drágábban.

Bavarsis robotok

Ezt csinálják a Lancelot robotok a Bavarsisban, a nap 24 órájában, és ebből profitálok én is naponta. Még csak három napja kezdtem el a projektet, de az már látszik, hogy a havi kb. 15% eredmény itt is tartható lesz, ha minden marad a jelenlegi szinten. Azt sajnálom, hogy nem kapcsolódtam be korábban, hiszen a program több hónappal ezelőtt indult.

Criptobox

A webirodában a Criptobox fülnél vannak a robotcsomagok. A legkisebb elérhető csomag 25 USDT-nél vagy annak megfelelő egyéb kriptónál kezdődik. Egy online kalkulátor is fellelhető ugyanott, ahol ki lehet számolni a várható eredményt.
Az általam is választott Beginner csomagban 180 napos futamidő van, de a 15. naptól ki tudom venni a tőkét, ha meggondolnám magam. Ha viszont hűséges maradok a programhoz, akkor idővel növekedni kezd a napi osztás, egészen napi 1%-ig. 0.5%-ról indul a csomag.

Összegzés

Úgy vagyok ezekkel az arbitrázs projektekkel, hogy mielőtt beszállok, alaposan körüljárom őket. Így tettem itt is, mivel nem mindegy, hogy milyen háttérrel rendelkeznek. Több projektben is részt veszek, de sehová nem tolok be sok pénzt, még akkor sem, ha teljesen átláthatóak. A Bavarsissal kapcsolatban azért maradtak kérdőjelek (pl. alapító okirat), így ez egyértelműen nem az a program ahová sok pénzt ajánlatos betenni.
A Bavarsis éppen elérte azt a küszöböt, ahol már be merek fizetni annyit, hogy megérje csinálni. Miután teljesen passzív jövedelem, nem kell időt fecsérelnem semmire, legfeljebb arra, hogy időnként kivonjam a keresetemet. Másik előnye, hogy folyamatosan növekszik a litecoin készletem (vagy az a coin, amiben éppen befizettem).
A Telegramon rengeteg Bavarsis csatorna fellelhető, közülük én kettőt követek:
Bavarsis Hungary
– Bavarsis Magyarország – amihez hozzá tudlak adni, ha tag vagy a projektben.

A Bavarsis sorra nyitja irodáit a világ különböző pontjain, legközelebb a norvégiai Bergenben lesz irodaavatás május 13-án.

Csatlakozás

Ha körülnéznél a webirodában, akkor egy rövid csatlakozási procedúra után megteheted.
Kattints ide!

Ha okostelefonnal vagy itt, akkor scanneld be az alábbi QR-kódot:

Bavarsis QR-kód

A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »