WAAS network – hamarosan induló izgalmas projekt

Spin for free BNB!

Egy részben már működő, de igazából a jövő héten induló izgalmas projekt van a láthatáron. Ennek a neve WAAS network. Hetek óta követem figyelemmel az eseményeket, és azt látom, hogy folyamatosan készülnek az újabb modulok, amik végül teljessé teszik majd ezt az ígéretes projektet.

WAAS kezdőlap

Miről szól a WAAS?

A Waas projekt jelenleg két részből áll. Az első – ami már elindult – a BTTC bányászprogram NFT alapokon. Nem elírás – ez BTTC azaz bitcoincode token. A BTTC egy nyílt forráskódú, decentralizált token, amit a WAAS oldalán megvásárolt NFT-vel lehet bányászni. Ez a projekt saját natív tokene, aminek a bányászatába a Subscription menüpontban lehet belevágni. Ebben bárki részt vehet, akár 50 USDT (TRC20) befizetéssel, és onnantól naponta kapja a termelést BTTC-ben. Ez egy teljesen passzív jövedelemszerzési lehetőség.

A másik, most induló része a Boomerang platformon működik. A Boomerang egy harmadik üzleti fél, tehát nem a WAAS projekt tulajdona. Itt arbitrázs kereskedést lehet végezni a WAAS felületén megvásárolt Boomerang licenszekkel. A licensz úgy működik, hogy a különböző névértéken megvásárolt licensz háromszoros profittermelést kínál. Egy példán keresztül: 500 USDT licensszel 1500 USDT profitot tudunk realizálni.
Azonban a lényeg most jön: az AAVE liquidity protokol segítségével az arbitrázs kereskedéshez úgynevezett flash loant (azaz pillanatnyi kölcsönt kapunk) amivel a kereskedést végrehajthatjuk. Nem kell tehát saját tőke hozzá! A kereskedés közben a kölcsönt csak néhány másodperc időtartamban kapjuk meg, utána a profitból kap az AAVE és a Boomerang is néhány százalékot. A maradék profit pedig azonnal landol a Boomeranghoz kapcsolt Metamask vagy Trustwallet fiókunkban. Mindhárom fél jól jár, és az egészet egy előre megírt smartcontract vezérli.

Ahhoz hogy használni tudjuk tehát a Boomerangot, mindössze 3 dolog kell:
regisztráció a WAAS platformon
– legalább egy megvásárolt Boomerang MVP licensz
– Metamask vagy Trustwallet fiók

A WAAS a TRC20 hálózaton USDT-t használ fizetőeszközként.

Ha mindezek megvannak, akkor irány a Boomerang, ahol a Metamask/Trustwallettel lehet számlát nyitni. A fent említett BTTC NFT robot vásárlása nem kötelező, az inkább akkor fontos, ha szeretnél szponzorálással is foglalkozni. A hálózat magától épül alattad, mindössze kettő aktív direktet kell behoznod ahhoz, hogy jutalékot kapj. Az aktív direkt azt jelenti, hogy vásárol legalább egy 50 USDT-s bányász NFT-t.


Minden kereskedési tevékenység kockázatos! A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »