Spin for free BNB!

A TLC Trading AI minden nap emailben küldi a napi, és minden vasárnap az aktuális hét teljes kereskedési eredményét. Pontosabban, másnap küldik az előző napi teljesítményről az értesítőt. Általában ki szokták emelni azt is, hogy melyik kriptodevizapárokon sikerült a legnagyobb profitot elérni a kereskedőiknek. Ez nagyon jó lehetőség, hogy betekintést nyerjünk a háttérben zajló folyamatokra.

TLC Trading AI profit

A múlt héten április 23-28. között a következő eredmények voltak:

Heti nyereség: 3.87% volt a múlt héten.

🥇 Legjobb kereskedés: a 1000PEPE/USDT LONG kereskedés 936.54%-os hozamot csinált

🥈 Második legjobb: az RNDR/USDT LONG kereskedés 250.47%-os hozama

🥉 Harmadik legjobb: a harmadik helyet a NEAR/USDT LONG kereskedés 235.31%-os hozama biztosította

Azt gondolom, hogy ez a heti százalék nem kiugróan magas, viszont most már sokadik hete stabilan hozza ezt az eredményt a TLC Trading AI. Visszanézve a korábbi eredményeket – amikor még nem voltam résztvevője – hasonló adatokkal lehet találkozni. Ez megnyugtató, hiszen stabilitást és megbízhatóságot sugall. Mindezek ellenére megvárom, amíg az előzőekben beharangozott állami garanciavállalásról megbízható forrásból értesülök. Ha ez a kedvező fordulat megtörténik, akkor kicsit többet is merek majd kockáztatni.

TLC Trading AI leírás itt olvasható!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »