Spin for free BNB!

Mi a Grass lényege?

Egyre inkább terjed a köztudatban a Grass applikáció. Ma már több mint 2 millió aktív tagja van, és ennyi ember nem tévedhet. Tulajdonképpen ez egy Chrome böngésző bővítmény, aminek segítségével egy olyan airdropban veszünk részt, amely a jelenlegi beta-időszakban megszerzett pontokért fog GRASS tokent adni. Pillanatnyilag már a 4. fázisnál tartunk (epoch 4), de senki nincs lekésve semmiről. Vesztenivaló nincs, a bővítmény a háttérben fut, nem lassítja a gépet és nem kerül semmibe.

Grass kezdőlap

A Grass egy olyan hálózatmegosztó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eladják a fel nem használt sávszélességüket. A bővítmény segítségével pontokat kapnak cserébe, amelyek a későbbi airdropban majd Grass tokeneket érnek. A kapott pontokat egy dashboardon keresztül tudjuk monitorozni. Elég biztosnak tűnik, hiszen folyamatosan fejlesztik a platformot is.

Az átlagos napi kereset kb. 1500-2000 pont, ami felszorozva a jelenlegi árfolyammal olyan 0.3-0.5 dollár naponta… Nem kér enni, egy próbát megér.

Külön jó benne, hogy minél nagyobb a közösség, annál több pontot lehet szerezni, így megéri nektek is több embert hívni, sokasodni. Nagyon él a Discord csatornájuk is, érdemes csatlakozni a friss infók miatt.

Ha te is szeretnél majd Grass tokent, itt tudsz fiókot nyitni!

Fontos

A bővítményt több eszközön is lehet futtatni egyidejűleg, viszont arra figyelni kell, hogy egy IP-címen csak egy eszköz legyen. Lehet az laptop, mobiltelefon, Raspberry PI, stb. Ahány különböző IP-címen dolgozik a fiókunk, annyiszoros a napi profit a pontok tekintetében.

Translate »