Spin for free BNB!

A múlt heti jereváni konferencia bejelentései alaposan felkavarták az „állóvizet” a TradeLikeCrazy körül. Az egyik bejelentés arról szólt, hogy a továbbiakban a TradeLikeCrazy név nem lesz használatban, helyette a TLC Trading AI márkajelzés lett a hivatalos. A honlap URL-je is ezzel együtt változott https://app.tlctrading.ai-ra, tehát mostantól ezt kell használni. Annyi jó hír érkezett egy csokorban, hogy kénytelen vagyok frissíteni a projekt korábbi leírását is. Nézzük is sorjában:

TLC Trading AI logo

Állami garancia a betétekre

A konferencián személyesen megjelent az örmény pénzügyminiszter-helyettes, aki elmondta, hogy a kormányzat teljes mellszélességgel beáll a TLC Trading AI projekt mögé. Az örmény állam nagyon elkötelezett a digitális evolúció irányában, és ez jól látszik ebben az esetben is. A magyar résztvevők azt is elmondták, hogy a fővárosban már sok helyen vannak elhelyezve bitcoin ATM-ek, és minden a fejlődés irányába mutat.

A kormányzati támogatás keretében májustól az ottani legnagyobb biztosító társaság tőkegaranciát nyújt minden elhelyezett összegre. Ez a lehetőség teljesen nyilvános lesz, tehát felkerül az Örmény Nemzeti Bank oldalára és a kormány honlapjára is! Véleményem szerint ez egy mérföldkő a TLC-hez hasonló projektek tekintetében.

Európai iroda nyílik

Május 1-én megnyitják a spanyolországi Alicantéban az első európai irodájukat, ahol magyar anyanyelvű ügyfélszolgálati munkatárs is dolgozik majd. Ez is nagyszerű hír, mert onnantól az angol nyelvet kevésbé ismerő ügyfelek is gond nélkül tudnak kommunikálni a céggel.

Copy trading

Kezdetben a minimum 50.000 USDT számlák tulajdonosai másolni tudják majd a kiválasztott trader kereskedéseit. Ezt a lehetőséget a tervek szerint minden felhasználó meg fogja kapni kb. 2025. IV.-ik negyedévére. Ezáltal látni fogunk minden kereskedést élőben, teljesen transzparens lesz így a rendszer (a kinti rendezvényen nagyon sok kereskedést követtek le a cég vezetői).

TLC stabilcoin – hivatalos fizetőeszköz

És a végére még egy komoly hír: előreláthatóan december 1-től a TLC coin hivatalos fizetőeszköz lesz Örményországban. Ez egy stabilcoin lesz, aminek az árfolyama megegyezik majd az örmény nemzeti devizával, a drammal. A TLC coin fedezetét is a dram fogja biztosítani, tehát ez tényleg egy olyan újabb mérföldkő, amire nem nagyon volt még példa (kivéve persze az USDT-t, aminek az USD a fedezete).

Összefoglaló

Korábban kissé tartottam a TLC-től, mert sosem szerettem az olyan mézesmadzagnak tűnő neveket, mint pl. ez a TradeLikeCrazy elnevezés. Emiatt csak hónapokkal azután kezdtem bele, hogy először olvastam róla. De nem csak a név miatt volt ez az óvatosság, hanem több apró mozaik miatt, amik valahogy félreérthető képet mutattak. Azután elkezdtem beleásni magam a projekt részleteibe, és végül csak beszálltam egy kisebb mennyiségű tőkével. Mostanra viszont úgy érzem, hogy jobban bízhatok a projektben, mivel állami szinten erősítettek meg, hogy nem egy csaló céggel állok szemben. Ezért most a Trade45 mellett már TLC Trading AI-t is favorizálom.
Egy összefoglaló videó is rendelkezésre áll magyar nyelven, melyet csak a Discord csatornámon osztok meg helyhiány miatt. Ha érdekel, akkor csatlakozz, és nézd meg ott! Érdemes!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »