Spin for free BNB!

Ezen a hétvégén, egészen pontosan magyar idő szerint hétfőn déli 12 óráig ötszörös reward pont (RP) jár minden pörgetésért a FreeBitco.in honlapján. Ez azt jelenti, hogy a szokásos 2 helyett 10 RP-t adnak a felhasználóknak. Természetesen a satoshit is ráteszik a belső egyenlegre, de mint korábban is írtam, a reward pontok néha többek érnek, mint maga a kipörgetett összeg. Most is egy ilyen időszak van még 24 órán át.

freeBitcoi.in reward pontok

A reward pontokat a honlapon át lehet váltani bitcoinra vagy pedig szerencsekerék jegyekre (WOF), ahol további nyeremények várnak, úgymint további reward pontok vagy plusz satoshik. De lehetőség van bónuszpontokra is váltani az rp-t, melyek 24 órán át működnek. Egy példa: 952 RP-ért 24 órán keresztül minden pörgetésért kapsz a satoshin felül 5 db Fun tokent. Ez ideális esetben, tehát 24 pörgetés után 120 FUN token lenne, aminek az értéke jelenleg 0.7 USDT. Nyilván senki nem fog éjszakázni és ennyiszer belépni és pörgetni, de a lehetőség adott.
A FUN token később felhasználható prémium tagság kiváltására, mellyel még több RP-t és ajándék szerencsekerék jegyeket kapsz minden pörgetésnél. Befizetés nem szükséges a freeBitcoin használatához!

Ha érdekel a honlap teljes bemutatása, látogass el ide: FreeBitcoin leírás.

Translate »