Spin for free BNB!

Általános adatok

A TradeLikeCrazy (TLC) platform 2024. januárjában indult hivatalosan. Ez egy Örményországban bejegyzett társaság, aminek az igazgatója Armen Sargasyan. A TLC működésének lényege a kriptotőzsdei kereskedés, ezen belül konkrétan: kriptovaluta arbitrázs, futures és spot kereskedés skalpoló technikával. Kereskedői – akik 20-an vannak – ezekre a területekre specializálódtak.

A TLC nagy hangsúlyt fektet a kockázatok csökkentésére, ezért a rendelkezésére álló tőkének csak legfeljebb a 2-5%-ával kereskedik egyidejűleg, ráadásul minimális tőkeáttéttel. Ez az óvatos megközelítés a garanciája a cég hosszútávú működésének és pénzügyi stabilitásának.

TradeLikeCrazy kezdőlap

A cég kiemelkedő sikerének egyik alappillére az arbitrázs kereskedés, amely kihasználja az átmeneti árkülönbségeket a különböző tőzsdéken, hogy gyorsan nyereséget generáljon. Ugyanakkor nagy sikereket érnek el a skalpolási technikával, amely a rövidtávú ármozgásokat használja ki. A TLC eredményei önmagukért beszélnek, havi szinten 15-30% között mozognak.

A közeli jövőben ami 2025. első félévéig tart, számos esemény várható a cég tervei szerint. Ezek pl. saját token előértékesítése és tőzsdei bevezetése, közösségi kereskedés elindítása, stb.

Óriási ritkaságnak számít, és nagy biztonságot nyújt majd az április közepétől élő állami tőkebiztosítási garancia.

Hogyan működik?

A cég öt napon át forexen, és hat napon át kriptovalutával generál nyereséget hetente! Hétfőn emiatt nincs jóváírás. A rendszer az USDT-t azaz más néven Tether USD-t használja, mégpedig a TRC20 hálózaton. A DEPOSIT feliratú gombra kattintva lehet feltölteni USDT-vel, utána lehet csomagot vásárolni.

Kereskedési csomagok vásárolhatók 20 USDT-től. Minél több csomagja van egy felhasználónak, nyilván annyival több eredményre számíthat. Minden csomag 3x szorzóval megy, azaz például a 20 USDT-ből lesz 60 USDT, vagy 100-ból lesz 300 USDT. A vásárlás után 24 órával aktiválódik a csomag, ugyanis be kell hogy kerüljön a kereskedésbe.

A befizetésnek és a kivonásnak is van költsége, ezért rá kell számolni 2-3 USDT-t az utalásokra. Kriptotárca szükséges a projekt használatához!

Itt tudsz fiókot nyitni, amennyiben érdekel!

Szponzorálási szabályok

Nagyon szigorú szabályok vonatkoznak az ajánlásokra:
– Egy háztartásban csak egy fiók regisztrálható.
– Egy személynek több, mint egy fiókja nem lehet.
– Ha valaki más ugyanabból a háztartásból kíván csatlakozni a céghez, akkor ugyanazon a szponzor linkjén kell csatlakozni minden családtagnak.
Azok a fiókok, amelyek megsértik ezeket a szabályokat, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek, és nem nyílik lehetőség a magyarázatra, a hálózati marketing iparág szabványos gyakorlatai szerint.

Összegzés

Több hasonló projektben is részes vagyok, így van lehetőségem összehasonlításra. A TLC-ben tapasztalható napi jövedelem – 0.4-0.7% – hosszú távon is fenntartható, hiszen nem ígérnek csodákat. Amit viszont tartanak, az a naponta érkező stabil eredmény, amire lehet építeni egy több lábon álló portfóliót.
A 2024. áprilistól vállalt állami garancia pedig nagyon megnyugtató és biztos hátteret ígér. Örményországról érdemes tudni, hogy nagyon megindultak az IT fejlesztések és a kriptoipar irányába, így nem kell csodálkozni, hogy ilyen és ehhez hasonló kedvezményekkel támogatják az induló kriptóvállalkozásokat. Ez utóbbi indok jelentősen növelte a bizalmamat a projekttel kapcsolatban.
Ami még bizalmat ébresztett bennem, az a tulajdonos hozzáállása. Rendszeresen vannak Zoom előadások, ahol kérdezni is lehet tőle, valamint a Telegram csatornán is rendelkezésre áll minden információ. Bármilyen kérdésben segítenek, akár a tagok is.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »