Mindig annak a híve voltam, hogy mielőtt belekezdek egy projektbe, megpróbálok minden elérhető információt megszerezni, hogy ne érjen később meglepetés. Ezt javaslom az olvasóknak is minden cikkemben, ami megjelenik a portálon. Mégis értek meglepetések az elmúlt 12,5 évben, amióta passzív jövedelmekkel foglalkozom. Sok olyan programot láttam bedőlni, ahol égre-földre esküdöztek, hogy valós üzlet valós háttérrel – miközben semmi nem volt mögötte. Sok olyan volt, ahol az óvatosságom és bizalmatlanságom mentett meg a bukástól, de volt olyan ahol engem is sikerült megvezetni.

A TLC Trading AI-nál is sokáig vacilláltam, mert hiába voltak megdönthetetlennek látszó bizonyítékok arra, hogy biztos háttere van, volt bennem bizonyos ellenérzés. Aztán leküzdöttem és egy kisebb összeggel vágtam bele, mert bezárás esetén sem fog a földhöz vágni az elvesztése. Amikor felröppentek a hírek arról, hogy állami tőkebiztosítás lesz a befizetett tőkére, akkor komoly pozitívumként tekintettem rá, bár én már akkor belekezdtem ebbe a projektbe, amikor még szó sem volt ilyesmiről. Megjegyzem, most sem érdekel igazán, mert nem akkora összeggel szálltam be, hogy izgulnék miatta. De mindenesetre nagyon jól hangzik, hogy van tőkebiztosítás, minden csomagra. Ha igaz!

Ugyanis két hete a közösségi médiában megjelentek bizonyos képernyőképek, ahol azt állították, hogy nem létezik biztosítás a TLC és a Liga biztosító között. Felbukkantak levelezések, levélváltások is, majd a TLC hivatalos hírlevélben cáfolta ezek valódiságát. Arra hivatkoztak, hogy hihetetlen egyszerű az AI segítségével levelet generálni. És szerintük a konkurencia (nem tudom ki lenne az) tönkre akarja tenni őket, ezzel a lejárató kampánnyal. Még ezt is el tudtam volna fogadni, míg egy napon felbukkant egy magyar résztvevő levelezése – aki vette a fáradtságot és személyesen írt a Liga biztosítónak. A Liga cáfolta a biztosítás létezését. A TLC magyar vezetői egyértelműen kétségbe vonták ennek a levelezésnek a valódiságát is. Itt lett elegem az egészből és ekkor határoztam el, hogy utánajárok – ha tudok!

Mint azt a múlt héten jeleztem, akár kedvező, akár kedvezőtlen válasz érkezik, meg fogom osztani. És mivel sikerült leveleznem a Liga egyik pénzügyi vezetőjével, aki nem AI által kitalált személy, hanem hús-vér ember, most megosztom az információkat. Nem azért osztom meg, hogy betartsak a TLC-nek., hanem azért, mert korábban tök ellentétes tartalmú cikkeket jelentettem meg ezzel kapcsolatban. Senkit nem akartam megvezetni, így meg kell osztanom a kétségeimet is. Aztán várom a TLC tisztázó kampányát, amit beígértek pár napja.

Első körben felmentem a LIGA honlapjára és felvettem a kapcsolatot a Live chatben egy ügyfélszolgálatossal. Leírtam mit szeretnék megtudni, ő pedig elkérte az elérhetőségeimet, illetve megadott egy emailcímet, ahová írhatok is. Azt ígérte, hogy továbbítja az illetékes osztályra a kérdésemet, és jelentkezni fognak. Ismétlem, mindez a hivatalos Liga weboldalon történt, nem valami kamu webhelyen. Én nem vártam, hanem írtam nekik a megadott emailre. Azt kértem a levelemben, hogy ha üzleti titok miatt nem válaszolhatnak, akkor inkább azt írják meg.
Hétfőn kaptam választ egy Narine nevű hölgytől, aki egy pénzügyi vezető a Ligánál. Narine azt írta, hogy:
A TLC Trading nem áll biztosítási kapcsolatban a Liga Insurance ICJSC-vel. Az általuk bemutatott igazolásban szereplő biztosítási szerződés megszűnt és nem érvényes. Ráadásul termékfelelősségre nyújtották, és semmilyen módon nem kapcsolódik a kriptovaluta-kereskedelemhez, sem a vállalatba befektetett tőkéhez. Tehát a felhasználók által a TLC Tradingnél elhelyezett tőkét a Liga Insurance ICJSC soha nem fedezte.

Tehát nem arról van szó, hogy nem akartak válaszolni üzleti titokra hivatkozva. Nem arról van szó, hogy a supportnak fogalma sincs kinek milyen biztosítása van. Ezeket mind megkaptam a kétkedőktől kifogásként. NEM!
Nem akartam abba a hibába esni, hogy nem ellenőrzöm Narine kilétét. Kicsit furcsállom egy cégtől, hogy olyat állít ami nincs. Történetesen – azt állítani hogy van biztosításuk, miközben nincs – az számomra értelmezhetetlen.
Szóval nem engedtem el itt a dolgot, hanem rákerestem Narinere a Linkedinen. Meglepő vagy nem meglepő módon meg is találtam, ti is megnézhetitek itt a nyilvános profilját! Az derül ki, hogy létezik ilyen személy, valamint az, hogy több mint három évvel ezelőtt létrehozott profilról van szó. Tehát nem egy erre a történetre felépített lejáratókampányra készült ez a Linkedin profil.

Nem akartam ilyen bő lére ereszteni a dolgot, de szeretném ha mindenki megértené, hogy itt valami nem kerek. Valaki biztosan nem mond igazat, vagy elhallgat dolgokat. Ezért várom, hogy a TLC vagy a Liga most már kétséget kizáróan álljon ki, és tisztázza a szerződés mibenlétét. Én nagyon szívesen közzéteszem majd azt a magyarázatot is, kommentár nélkül. Csak szeretnék tisztán látni végre! Alább pedig közzéteszem a levelezésemet. Több embernek is megmutattam, volt aki azt mondta, hogy a mesterséges intelligencia segítségével írták a választ. De akkor miért működnek az elérhetőségek? Erre nincs válasz. Vagyis van, azért mert létező személy.
Kérdés:

TLC support

Válasz:

TLC support válasz

Összegzés a végére

Őszintén, engem baromira nem érdekel a tőkebiztosítás megléte vagy nemléte. Akkor kezdtem bele a projektbe, amikor még semmilyen biztosításról nem volt szó. Ennek megfelelően pont annyi pénzt raktam bele, aminek az esetleges elvesztése nem fog fájni (vagy nem nagyon). Minden ezt megelőző írásomban is ezt hangoztattam.
Ennek ellenére pozitívumként könyvelném el, ha igaz lenne. Annál is inkább mivel mostantól minden befizetésből vagy visszaforgatásból lecsípnek 2 USDT-t biztosítási díjként. Akkor legalább legyen értelme. Hogy mire jó ez a cirkusz ezzel a biztosítóval, nem értem!
Többekkel beszéltem a dologról. Volt aki még nekem sem hitte el, hiába támasztottam alá tényekkel (mint a fenti levelezés). Ez az AI műve – mondják. Én meg azt mondom: higgyünk a saját szemünknek. És persze, nagyon örülnék, ha a TLC meg tudná magyarázni.

Engem kizárólag az érdekel, hogy profitáljak minden nap, minden héten, minden hónapban. A múlt héten 3.14% profitot könyvelhettünk el, hála a jól működő kereskedésnek. Még a mostani uborkaszezon alatt is sikerült 3% felett maradni, alacsony kockázat mellett. Ez a lényeg, nem az, hogy legyen biztosítás, ami vagy van, vagy nincs.

Translate »