Mint ahogy május végén megírtam, június 21-én kerül listázásra a WEXO token a MEXC tőzsdén. Akkor még nem tudtuk melyik lesz az első kriptotőzsde, ahol listázásra kerül, de a tegnapi bejelentésen végre lerántották a leplet a titokról.

Több sem kellett a WEXO-nak, azonnal meg is ugrott iránta a kereslet, amit az alábbi képen szemléltetek. Hogy egy klasszikus mémvideóbó idézzek: „ide orvosi papír nem kell„. Azt gondolom, hogy még mindig nem késő felszállni erre a vonatra, mert az elején vagyunk a történetnek. Több tőzsdére is tervezik bevezetni és ezek nem csak tervek, hanem már tárgyalási szakaszban vannak.

Wexo chart

Ha még nem hallottál a Wexo-ról, akkor érdemes elolvasnod korábbi értékelésemet, de röviden itt is kiemelem a részleteket:
kriptovaluta tárca
– kriptovaluta váltó
– stablecoin top up
– ismétlődő kriptomegbízások
– hűségprogram
– wexo token
– EUR pénztárca
– BTC Lightning és sok más


Spekulatív tartalom! A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet, illetve amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »