Spin for free BNB!

Tegnap érkezett egy email a TLC Trading AI-tól, melyben közölték, hogy elindult a chat support támogatás magyar és orosz nyelven is. Ez azt jelenti, hogy mostantól akár egy chatelés keretein belül tudunk ügyeket intézni. Mondanom sem kell, hogy ez jelentős könnyebbség a levelezéshez képest.

TLC Trading AI logo

A másik esemény, ami személyes dolog, hogy tegnap este megérkezett a kifizetésem a TLC-ből. 24 órát sem kellett várnom rá. Minden projektben – amiben részt veszek – arra törekszem, hogy minél hamarabb elérjem a 100% megtérülést. Csak így lehet csökkenteni a kockázatot, és elérni, hogy profitba kerüljek. A TLC-ben a az USDT ki- és befizetésekre a TRC20-as hálózatot kell használni.

A múlt heti eredmény a szokásosnál kevesebb volt: 3.21%

TLC Trading AI elemzésem itt olvasható!


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A kripto és devizakereskedés fokozottan kockázatos tevékenység!
A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak! Mindig járj utána az információknak, legjobb a saját kutatás!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet, és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »