Kriptovilág

Hírek, aktualitások a kriptodevizák világából…

Talán nem túlzás ha azt mondom, hogy legalább egy tucat magyar nyelvű honlap foglalkozik a kriptodevizákkal illetve az ehhez kapcsolódó „iparágakkal”, pl. ICO, NFT, DEFI, stb. Az sem túlzás, hogy a Netinvestportal az országban szinte elsőként (2013. július 16-án) foglalkozott a bitcoinnal és az ethereummal (2016. március 16-án). Onnantól kezdve pedig állandó téma volt nálunk az ehhez kapcsolódó összes fontos hír egészen a mai napig. Ez továbbra is így lesz, viszont nem szándékozunk versenyezni a fentebb említett online szakfolyóiratokkal (amiket komplett szerkesztőségek készítenek), hanem mindent a saját szemszögünkből írunk meg, mutatunk be.

Kriptovilág

Ebben a rovatban tehát a kriptopiachoz kapcsolódó fontos hírek fognak megjelenni úgy, ahogyan a mi szűrőinken átjön. Nem fogjuk 13-ikként mi is leírni azt, amit előttünk 12-en már megtettek, mert ennek semmi értelme. Sokkal inkább próbálunk személyesebb hangvétellel közelíteni az olvasóhoz.

Elsődleges célunk az ismeretterjesztés, másodlagos cél pedig továbbra is bárki számára a passzív jövedelem megteremtéséhez szükséges információk átadása. Nehéz időszak következik Európa életében, nem árt előre gondolkodni és feltérképezni a lehetőségeket.
Ebben a szellemben alakítjuk ezt a honlapot.

Translate »