Legyél virtuális földbirtokos – ajándékba

Spin for free BNB!

Ha az alábbi linkre kattintasz és regisztrálsz az emailcímeddel, akkor azonnal megszerzel egy virtuális földdarabot (egy NFT-t) az öLand portálon. Ez egy most induló projekt, ki tudja mennyit fog érni később az a földecske, amit kiosztanak. A kis földbirtok egyébként némi kriptót is termel, minél jobb helyen van a virtuális térben annál többet. Sajnos az igényléskor teljesen véletlenszerűen dobja az NFT-t a program, így nem lehet tudni előre, hogy mennyit fog majd termelni később.

öland

Annyit lehet tudni, hogy öRouterek fogják végezni a tranzakciókat, és alapvetően az határozza majd meg a keresetünket, hogy mennyi tranzakció megy keresztül a kis földünkön ebben a metaversumban. Nyilván, aki több ilyen NFT-vel is rendelkezik, annak nagyobb bevétele fog származni belőle. Amúgy a most regisztrálók automatikusan részt fognak venni egy sorsoláson, ahol ilyen öRoutereket fognak kisorsolni. Ezekkel még nagyobb bevételre lehet szert tenni, hiszen aki ilyet üzemeltet, az részt vesz a hálózat működtetésében, ezért plusz bevételekre számíthat. Még nem lehet tudni, hogy egy öRouter mennyibe fog kerülni, de általában ezek a kütyük nem olcsók 500-3000$ között is lehet az áruk.

örouter


Az öLand projekt 103 nap múlva indul, meglátjuk mi lesz belőle, de azt előre kell bocsájtani, hogy az NFT-k nagyon feljövőben vannak, szóval a véleményem az, hogy érdemes foglalkozni vele.

Translate »