Spin for free BNB!

Ha szeretnél részesülni az MPH token airdropjából, akkor regisztrálj az alábbi linken a Morpher tőzsdére, végezd el a KYC azonosítást (okostelefon szükséges hozzá), és azonnal kapsz a pénztárcádba 100 MPH-t. A honlap felajánl majd egy telepíthető walletet vagy használhatod a meglévő Metamask tárcádat is, amit csatlakoztatni kell és engedélyezni, hogy csináljon neked egy Morpher sidechaint a Fő Ethereum hálózatod alatt. Az MPH tokent megtalálod a CoinMarketCap honlapján is.

Morpher tőzsde

A Morpher egy Ausztriában 2018-ban bejegyzett, legálisan működő kriptotőzsde, amelynek saját tokenje a Morpher. A Morpheren minden kereskedés MPH tokenekkel történik, és minden nyereség/veszteség MPH-ban kerül kifizetésre. Még a későbbiekben tervezett fiat-stabil kereskedés esetén is mindig az MPH lesz az elszámolási pénznem. Ennek oka, hogy az MPH egyedülálló módon lehetővé teszi a teljes Morpher protokollt.

Token struktúra
Az MPH egy ERC20 token, amely sok más decentralizált pénzügyi (DeFi) tokenhez hasonlóan az Ethereumra épül. Az ERC20 tokenszabvány követése az MPH-t natívan kompatibilissé teszi szinte minden kriptotárcával és kriptotőzsdével.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

aigestion aiperformance basketmanager bika piac bitcoin bitcoin etf bnb bnbfree btc cbx cloudmining coopons cropbytes dexart doge dogecoin dogeworld dot dash ETF ethermail faucet FUN FUNtoken indy kdx kodexa min mosaic alpha mosaicalpha nft novalusprime novalus prime robotera spacad staking stellar crystal tama tamadoge taro trading212 tőzsde wallet wexo wexo app wrt

Translate »