Free BTC!!!!

Ha szeretnél részesülni az MPH token airdropjából, akkor regisztrálj az alábbi linken a Morpher tőzsdére, végezd el a KYC azonosítást (okostelefon szükséges hozzá), és azonnal kapsz a pénztárcádba 100 MPH-t. A honlap felajánl majd egy telepíthető walletet vagy használhatod a meglévő Metamask tárcádat is, amit csatlakoztatni kell és engedélyezni, hogy csináljon neked egy Morpher sidechaint a Fő Ethereum hálózatod alatt. Az MPH tokent megtalálod a CoinMarketCap honlapján is.

Morpher tőzsde

A Morpher egy Ausztriában 2018-ban bejegyzett, legálisan működő kriptotőzsde, amelynek saját tokenje a Morpher. A Morpheren minden kereskedés MPH tokenekkel történik, és minden nyereség/veszteség MPH-ban kerül kifizetésre. Még a későbbiekben tervezett fiat-stabil kereskedés esetén is mindig az MPH lesz az elszámolási pénznem. Ennek oka, hogy az MPH egyedülálló módon lehetővé teszi a teljes Morpher protokollt.

Token struktúra
Az MPH egy ERC20 token, amely sok más decentralizált pénzügyi (DeFi) tokenhez hasonlóan az Ethereumra épül. Az ERC20 tokenszabvány követése az MPH-t natívan kompatibilissé teszi szinte minden kriptotárcával és kriptotőzsdével.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

8bit 8bit ltd bika piac bitcoin blockchain poker btc cbx cloudmining cropbytes D2T dash2trade doge dogecoin dogeworld dot dash EMC EMT eth ethereum ethermail game ICO IMPT token indy kdx kodexa korrekció kripto min mining morpher mosaic alpha mph mystery box nft novalus prime pse pse coin robotera staking stellar crystal tama tamadoge taro wrt

Translate »