A Tamadoge-ot listázza a Gate tőzsde

Free BTC!!!!

Korábban több alkalommal is írtam a Tamadoge mémcoinról. Október elején történelmi csúcsra ért az érme – 0.1871$-ba került egy TAMA, utána visszakorrigált átlagosan a 0.028-as szintre.

Most újra növekedésnek indult a coin értéke, ugyanis a mai napon – november 10-én – listázza a Gate.io tőzsde, amely a napi forgalmat tekintve benne van a TOP30 tőzsde között. A Gate.io lesz a negyedik központosított tőzsde, amely a TAMA-t jegyzi, a MEXC, az OKX és az LBank nyomdokaiba lépve – mindannyian az elmúlt hónapban vezették be az eszközt. A Gate.io-val a TAMA mostantól elérhető lesz a lakossági kereskedés számára.

Tamadoge kezdőlap

A tőzsdei bevezetések általában jó hatással vannak az új érmék forgalmára. Bár a Gate.io nem áll ugyanolyan szinten, mint a nagyobb platformok, mint pl. a Coinbase és a Binance, de a maga nemében jelentős tőzsde. A tőzsde több mint 10 millió felhasználóval rendelkezik, míg a platform napi kereskedési volumene az elmúlt 24 órában elérte a 2,16 milliárd dollárt. Ez azt jelenti, hogy a Gate.io kétségtelenül az egyik legnagyobb tőzsde a piacon.

A Gate.io-ra való bevezetéssel a TAMA hatalmas befektetői kitettség és likviditás előnyeit élvezheti. Ezek várhatóan még inkább felpörgetik az eszköz árfolyamát.

Korábbi cikkeink a TAMA-ról:
A Binance listázni fogja a TAMA coint
Nagyon hasít a TAMA
Tamadoge az új sláger mémcoin


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

8bit bika piac bitcoin blockchain poker btc cbx cloudmining coopons cropbytes D2T dash2trade dexart doge dogecoin dogeworld dot dash EMC EMT ethermail IMPT indy kdx kodexa min mining morpher mosaic alpha mosaicalpha mph nft novalusprime novalus prime paxos PayPalUSD PYUSD robotera spacad staking stellar crystal tama tamadoge taro trading212 tőzsde wrt

Translate »