A Binance tőzsde listázni fogja a Tamadoge-t

Spin for free BNB!

A világ legnagyobb kriptotőzsdéjén, a Binance-on való bevezetése előtt is 200%-kal emelkedett a Tamadoge ára az elmúlt 24 órában; az előértékesítés előtt vásárlók még nagyobb, több mint 700%-os nyereséget értek el.

A coin most úgy tűnik, hogy elérte a „szökési sebességet”, ahogy a projekt neve vírusként terjed a kriptotérben, és a vásárlói kereslet növekszik. A csapat néhány napja jelentette be a Telegram csatornáján, hogy a tőzsdei jegyzési kérelmük már a Binancenél van.

A hatalmas TAMA kereskedési volumen vonzóvá teszi a Binance számára a tőzsdei bevezetést.

A cikk írásakor a Coinmarketcap oldal 16 millió dolláros 24 órás kereskedési volument regisztrált a TAMA esetében, ami a legújabb mémcoint rendkívül vonzó listázási lehetőséggé teszi a Binance számára.

Mémcoins

A Tamadoge egy játék ökoszisztéma, amely a tamagotchi ötletére épül, de blokkláncon megvalósítva, ahol felnevelheted a saját háziállatodat és közben játszva kereshetsz vele kriptopénzt.
A TAMA, a Tamaverse belépési tokenjének értéke 770%-kal nőtt, a béta értékesítéskor elért 0.01 dollárról a cikk írásakor 0.088 dollárra.

A jelenlegi növekedési ütem mellett

a Tamadoge nagyon könnyen lehet a következő Shiba Inu – egy olyan érme, amely 8000% feletti nyereséget regisztrált a befektetők számára.

A TAMA coin kapható az OKX-en. Szeptember 30-án jelentették be, hogy a tokent bevezetik a MEXC piacra, ami egy másik nagy és jól ismert ellenőrzött tőzsde. Továbbá a Bitmart is már bevezette a Tamadoge-ot, az LBank-on pedig október 5-én fog tőzsdére lépni, és nem mellékesen már az Uniswap-en is vásárolható.

Tama banner

A Binance kétségtelenül felfigyelt a TAMA körüli ármozgásokra ezen a hétvégén, és a korábbi előértékesítésére, amelynek során a projekt hét hét hét alatt 19 millió dollárt gyűjtött össze – ami elképesztő összeg a jelenlegi kriptotél időszakot tekintve. Valószínűleg a TAMA körüli FOMO-t fokozta a közelmúltban tett bejelentés, miszerint október 6-tól egy 100 darabból álló, rendkívül ritka NFT gyűjteményt bocsátanak áruba.

Ahhoz, hogy hozzáférhess a Tamadoge ökoszisztémához, játszhass a játékokkal, és jutalmakat kapj a ranglistákon való feljebbjutásért és a csatákért, NFT-t kell vásárolnod. Az ultra ritka változatok nagyobb képességekkel ruházzák fel a tulajdonosokat a háziállatuk számára, és így nagyobb kereseti lehetőséget biztosítanak.

A teljes kollekció, beleértve az ultra ritka NFT-ket is, 21 100 darabot számlál a https://tamadoge.io/nfts/ weboldalon található információk szerint.

A Tamadoge a 2022-es év egyik legjobb hasznosítható NFT-projektjének ígérkezik. Az érme tartalmazni fog egy P2E ranglistát és egy harci ranglistát, mindkettő várhatóan még ebben az évben megjelenik. A Tamadoge Petstore és a különböző képességszintű játékokból álló Arcade jelenleg is dolgozik a csapat szerint, a partnerségek más metaverse projektekkel várhatóan a jövő év elején köttetnek meg. A jövő év folyamán egy kiterjesztett valóság alkalmazást is elindítanak, mivel a Tamaverse tovább szorgalmazza a tömeges fogyasztói elfogadást.

Forrás: Cryptonews


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »