Spin for free BNB!

Bizonyára sokan ismerik és tartják portfóliójukban a dogecoint, amely 2021. májusában érte el eddigi pályafutása csúcsát, már ami az árfolyamát illeti. Ekkor megközelítette a 0.7$-t az értéke, majd sajnos utána zuhanórepülésbe kezdett és jelenleg 0.06$-on jegyzik. A kérdés az, hogy el fogja-e valaha érni még egyszer a korábbi csúcsot. Erről megoszlanak a vélemények és gyakori téma a kriptós beszélgetésekben. A dogecoin igazából semmire nem jó, teljességgel hiányzik mögüle mindenfajta funkcionalitás (sok helyen lehet fizetni vele), de nem is emiatt lett sokak kedvence. Terjedésében és ismertségében nagy szerepet játszott Elon Musk személye, aki számtalan alkalommal írt róla Twitter fiókjában (mivel ő is DOGE birtokos), és az ilyen alkalmak után mindig jelentős mozgások voltak a dogecoin árfolyamában.

Nemrég azonban felbukkant egy újabb érme – a tamadoge (TAMA)– amely eddig csak ICO keretében volt vásárolható. Azonban az ICO véget ért szeptember közepén, most pedig az egyik ismertebb tőzsde belistázta, azaz kereskedhetővé tette a felületén. Mit érdemes tudni a TAMA-ról, és miért írunk róla?

Tamadoge

Ha a legígéretesebb DeFi érmét keresed, akkor nagy valószínűséggel megtaláltad. A tamadoge egy izgalmas P2E játék lesz a jövő évben, amely egy lenyűgöző új metaversum és NFT-központú ökoszisztéma része. A platform tokenje a TAMA, amely egy deflációs mém kriptopénz, amely azonban funkcionalitással is rendelkezik (szemben a dogecoinnal).

Kezdjük azzal, hogy eddig mennyire kedvező fogadtatása volt a tamadoge projektnek – a TAMA előértékesítése most ért véget, kevesebb mint nyolc hét alatt 19 millió dollárt gyűjtöttek össze, és egy kriptobálna 55,8 ETH értékben TAMA tokent vásárolt az utolsó órákban, a medvés hangulat és a piac többi részén tapasztalható áresés ellenére. Ilyen sikeres előértékesítéssel sok kriptokereskedő a tamadogét a 2022-es év egyik legjobb feltörekvő kriptójának nevezte.

A tamadoge már az év legjobb kripto ICO-ja volt, és most várhatóan hatalmas növekedés várható a héten egy vezető centralizált tőzsdére való bevezetéssel.

A projekt népszerűsége masszívan növekszik, és az egyik legnépszerűbb kriptó a Twitteren – a projektnek már sikerült egy több mint 70k követőből álló „Tamadoge sereget” szereznie a platformon, további 50k-t pedig Telegramon.

A TAMA azzal különbözteti meg magát más népszerű mémdevizáktól, mint például a dogecoin – vagy ahogy néha nevezik, a shitcoinok -, hogy magas szintű gyakorlati hasznossággal rendelkezik. A tamadoge ökoszisztéma egy, a tamagotchihoz hasonló P2E játékot is tartalmaz. Mindannyian emlékszünk még a ’90-es években hódító játékőrületre.

Tamadoge roadmap

A Tamaversumban a játékosok saját digitális háziállatokat képezhetnek ki és gondozhatnak. Emelhetik a szintjeiket, digitális valutát kereshetnek velük, harcolhatnak mások ellen, és megpróbálhatnak a ranglista élére kerülni. A háziállatokat NFT-k képviselik, ami azt jelenti, hogy a játékosok a játékon kívül is tulajdonba veszik őket.

A saját digitális háziállatok képzése, tenyésztése és a játék velük növeli az értéküket a játékban. A játékosok a tamadoge piactéren, a kisállatboltban virtuális ételeket, játékokat és finomságokat is vásárolhatnak, cserélhetnek, vásárolhatnak és eladhatnak háziállatokat.

A Tamaverse lehetővé teszi a játékosok számára, hogy elmerüljenek a platform saját metaversumában, ahol avatarként szocializálódhatnak, és TAMA tokeneket használhatnak fizetőeszközként.

A tamadoge roadmapje szerint minden háziállat 3D-s lesz, mielőtt a jövőben egy kiterjesztett valóság alkalmazás is megjelenik. Emellett számos P2E arcade játékra is számíthatunk majd, a jutalmak pedig egyre nagyobbak és jobbak lesznek.

A projektnek van egy doxxolt csapata is, és a KYC-ellenőrzést a CoinSniper végezte el és ellenőrizte – ahol a legjobb új projektnek nevezték -, az okosszerződését pedig a SolidProof auditálta.

Tamadoge 100% secure

Ellentétben más mémérmékkel, mint például a Dogecoin vagy a Shiba Inu, amelyeknek hatalmas és folyamatosan növekvő érmekészlete van, a TAMA szigorúan csak 2 milliárd érmével rendelkezik, és egy deflációs mechanizmussal, amelynek köszönhetően minden kisállatboltos tranzakció 5%-a elégetésre kerül.

Ha folyamatosan értesülni szeretnél a tamadoge híreiről, csatlakozz a Tamadoge Telegram-csoporthoz, vagy kövesd a projektet a Twitteren. De van nekik Instagram, Discord, Youtube, Reddit és Linktree csatornájuk is, tehát bőven el vannak látva kommunikációs lehetőségekkel.

A TAMA-t mostanra már az OKX-en is jegyzik – így ez az első nagyobb tőzsde, ahol az új token szerepel -, és az OKX CEX és DEX változatán is elérhető.


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »