Spin for free BNB!

Úgy tűnik, hogy a hétvége sem befolyásolja túlságosan a TAMA árfolyamát. Miközben a coinok többsége az ilyenkor szokásos oldalazást végzi, addig a TAMA körül pezseg az élet. Amikor két nappal ezelőtt írtam róla, akkor 0.026$-ba került egy TAMA, tegnap, amikor végre sikerült vásárolnom belőle, éppen 0.038-nál járt. Ma reggel pedig, a cikk írásakor 0.084$ felett tartózkodik. Azt gondolom, hogy még mindig nem ez a teteje, hiszen csak most indult be a „kampány”, ami felfelé hajtja a coin árfolyamát. A sárga nyíl mutatja a szombat délelőtti szintet.

Tama árfolyama

Miközben mindenki a SHIBA INU-tól várta a nagy emelkedést – hiszen szeptember 30-án jelentették be a régen beharangozott új NFT alapú játékukat a Shiba Eternity-t – láthatóan a TAMA elvitte a showt. Miközben a SHIBA INU mindössze 1.78%-ot emelkedett, a TAMA már meghaladta a 200%-ot péntek óta.

A Tamadoge csapata folytatja az üzlet fejlesztését és a kezdeti termékek és szolgáltatások bevezetését, miután 19 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésben. Mindjárt itt van a nyakunkon az első TAMA NFT kibocsájtása, hiszen 4 nap múlva, október 6-án már elérhető lesz.
A TAMA árfolyama drámaian emelkedik az OKX-re való bevezetést követően. Ehhez hozzájárulhat, hogy a Tamadoge Twitter- és YouTube-fiókjai számos új és közelgő ajánlatot emeltek ki.

A Tamadoge csapata szeptember 30-án jelentette be, hogy a tokent bevezetik a MEXC piacra, ami egy másik nagy és jól ismert ellenőrzött tőzsde. Továbbá a Bitmart is bevezette a Tamadoge-ot, az LBank pedig október 5-én fog tőzsdére lépni, és nem mellékesen már az Uniswap-en is vásárolható.
Innen már csak egy lépésre van, amikor a Binance és a Coinbase is bejelenti majd, hogy listázza a TAMA coint, akkor pedig árrobbanás várható.

Korábbi cikkünk a témában:
Tamadoge az új sláger mémcoin


A Netinvestportal nem foglalkozik befektetési tanácsadással, nem végez ügynöki tevékenységet, csak felhasználói tapasztalatokat oszt meg! A fenti cikk egy projekt szubjektív szemszögből készült elemzése, ezért nem minősül sem reklámnak, sem pénzügyi ajánlattételnek, sem vásárlásra történő felhívásnak!
Csak annyi pénzt kockáztass, ami nem veszélyezteti a megélhetésedet és amit nem sajnálnál, ha elvesztenéd!

Translate »